[VIDEO] HRGOVIĆ NIKADA NIJE BIO U OVAKVOJ SITUACIJI: /

'To ga čini opasnim, ne treba ga podcijeniti'

Image
Foto: RTL

Nakon više od deset mjeseci pauze vraća se u ring

24.9.2020.
19:55
RTL
VOYO logo

Za dva dana FilipHrgović se vraća u ring, u danskom Strueru bori se protiv grčkog boksača Alexandrea Kartozije u svom 11-om profesionalnom meču. U Danskoj mu je protivnik trebao biti iskusan Čeh Ondrej Pala. No, u utorak se to promijenilo i izazov je prihvatio Grk Alexandre Kartozia s jasnom porukom- u Strueru ću ispisati povijest i promijeniti budućnost.

"Odličan osjećaj falili su mi leptirići uoči meča bilo je vrijeme da se vratim u igru nakon duge stanke", rekao je Hrgović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kartozija puno priča. Vidjet ćemo što će pokazati u subotu. Ja sam spreman. Mozda protivnik nije mog ranga, ali nema što izgubiti i to ga čini opasnim i ne treba ga podcijeniti. Nakon deset mjeseci stanke ovo je protivnik po mjeru. Nisam nikad bio tako dugo bez borbe. Odradio sam odličan kamp, ali meč je nešto drugi. Zanima i mene kako če sve to proći i da vidim jesam li zaboravio boksati ili sam možda postao bolji", rekao je među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Animala bi u Danskoj trebalo pratiti nešto više od 400 navijača koliko je propisano zbog epidemioloških mjera. Cijene ulaznica se kreću od 330 do 630 kuna a većina ih je planula u prvim danima prodaje.

Struer je, inače, gradić od 10 tisuća stanovnika, a s ponosom se naziva i grad zvuka jer odavde potječe jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača zvučnika i pojačala. A svaki treći stanovnik je i njihov zaposlenik. Struer Energi Park sportski je kompleks od čak šest dvorana uz jedan bazen, Ona najveća rezervirana je za El Animala, a dvorana za prvi trening na danskom tlu napravljena je za dva dana. Odbrojavanje počinje. Sutra je na rasporedu vaga i prvi susret oči u oči s Kartozijem. A u subotu će se Struer upoznati s potpuno novim zvukom.

Prijenos se može gledati na glavnom kanalu, na RTL-u, s početkom u 20 sati, kada počinje studijska emisija koju će voditi Marko Vargek uu stručne goste Stjepana Božića i Ivanu Habazin, nakon koje slijedi borba uživo koju će komentirati Filip Brkić i Željko Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo