[VIDEO] HRGA POSLAO BRUTALNU PORUKU ČITAVOJ DIVIZIJI: / O ovom upravo svi pričaju; 'Vi mali Instagram boksačići, dosta sa s*anjima'

Image
Foto: Screenshot

'Hej ostali teškaši, vi mali Instagram boksačići, dođite i borite se samnom. Nemojte pričati tolika s*anja'

8.11.2020.
8:17
Screenshot
VOYO logo

"Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Wilder, Fury ili Joshua? Još moram malo napredovati i imati prije nekoliko težih imena, ali nivoa malo ispod njih dvojice. Tko treba potpisati? MichaelHunter, JoeJoyce, DanielDubois, Dillian White, AleksandarPovjetkin, DerekChisora… To bi mi bila priprema za najbolje u kategoriji", poručio je jutros s Floride nakon pobjede protiv Rydella Bookera prekidom u 5. rundi njihove međusobne borbe, inače 12. u Hrgovićevoj, dosad besprijekornoj profi karijeri. Inače, meč se noćas prenosio u izravnom prijenosu na RTL televiziji, a reprizu možete pogledati od 14 i 45.

Image
[VIDEO] JESTE LI PRIMJETILI ŠTO JE HRGOVIĆ KAZAO BOOKERU U RINGU? /

'Dobar posao stari, prestar si'

Image
[VIDEO] JESTE LI PRIMJETILI ŠTO JE HRGOVIĆ KAZAO BOOKERU U RINGU? /

'Dobar posao stari, prestar si'

Jaka imena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čeka se jedan jaki suparnik. Boksač iz Zagreba priželjkuje takve okršaje. Ako se njega pita, on bi odmah u ring i s prvakom Joshuom ili Furyjem ako treba.

Navedena imena u Hrgovićevoj izjavi itekako su jaka, respektabilna, definitivno bi zanimljivo bilo vidjeti kako bi završio meč između Hrgovića i JoeaJoycea, boksača iz Putneyja iz Londona od kojeg je gubio u Svjetskoj ligi u amaterskim danima (jednom), kao i njegovog sunarodnjaka DanielaDuboisa, inače senzacionalnog britanskog boksača koji je od 2019. godine držao britanske, Commonwealth, WBC Silver i WBO International teške naslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi i elitna imena

Poznat je po svojoj snazi ​​udaranja i trenutno drži 92,9% omjera "nokaut-to-win". Kao amater, bio je petostruki državni juniorski prvak i britanski amaterski prvak.

No, tu su još i jaka, elitna imena poput Dilliana Whitea, AleksandrPovjetkina i DerekaChisore. Hunter je tu isto jako nezgodan boksač. Svjetski boksački i ostali sportski mediji popratili su novu pobjedu Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip Hrgović ne može prestati pobjeđivati", stoji na Twitteru na računu Fight Bubblea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je Hrgovićeva izjava o pričanju preko Instagrama odjeknula na društvenim mrežama. I ne samo to. Na društvenim mrežama osvanuo je video Teama Sauerlanda, Hrgovićevog promotorskog tima, boksačkog uglednika, koji je nastao nakon borbe. Hrga je odlučio i preko svojih još jednom poslati poruku čitavoj diviziji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka za ostale teškaše

"Imate li poruku za ostale teškaše", upitao je klupski novinar Hrgovića. Nakon toga je Hrga rekao:

"Hej ostali teškaši, vi mali Instagram boksačići, dođite i borite se samnom. Nemojte pričati tolika s*anja. Ajmo odraditi koji dobar meč u teškoj kategoriji", kazao je Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo