VIDEO: / Gaćice koje sve redom bacaju u trans!

Američki UFC borac Dennis Hallman tvrdi da je spektakularne gaćice, koje je imao u borbi protiv Briana Ebersolea morao nositi jer je izgubio okladu s prijateljima.

9.8.2011.
14:08
VOYO logo

Hallman je u oktagonu protiv Ebersolea nosio gaćice koje su ostavile malo toga mašti, a još neugodnije za američkog borca može biti činjenica što je tijekom borbe pokazao više nego što je vjerojatno i sam očekivao.

"Neću reći u što sam se kladio, ali sam izgubio i zbog toga sam se morao pojaviti ovakav u ringu. Mislio sam da je to smiješno i neugodno za mene pa sam to učinio", kazao je Hallman, koji je u žaru borbe navijačima pokazao i više nego što je htio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik UFC-a Dana White nije mogao sakriti svoje zgražanje viđenim. Odmah je donio odluku da se takve gaćice ubuduće zabrane u borbama, a bilo je čak i prijedloga da se borac otpusti iz njegove organizacije.

"Mislim da se nitko oko toga ne bi trebao uzbuđivati. Smatram da zbog nečeg takvog ne bi trebao biti otpušten, posebice iz razloga jer nisam napravio ništa ilegalno ili pogriješio u nečem", zaključio je Hallman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107310238006 arti-201107310014006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo