[FOTO] HRVATSKA DOBILA POVIJESNOG PRVAKA U BANTAM KATEGORIJI KSW-A; / Teško je riječima uopće opisati što se sve događalo u Areni Zagreb

Image
Foto: PIXSELL

U zagrebačkoj Areni održalo se 51. izdanje najvećeg MMA spektakla u Europi – poljskog KSW 51. Prava u Hrvatskoj na prijenos eventa imao je RTL.

9.11.2019.
23:53
PIXSELL
VOYO logo

Teško je uopće riječima opisati što se sve u subotu navečer, pred skoro 12 000 ljudi u Areni Zagreb, događalo na spektakularnom eventu jake poljske KSW organizacije slobodne borbe, koja je treća po jačini MMA organizacija u svijetu (iza elitnog UFC-a i priznatog Bellatora), odnosno najjača u Europi...

Image
[VIDEO] CRO COP IZAZVAO LUDNICU U ARENI: /

Obratio se publici i rastužio sve fanove: 'Prolaze me trnci, ali vrijeme nikome ne prašta'

Image
[VIDEO] CRO COP IZAZVAO LUDNICU U ARENI: /

Obratio se publici i rastužio sve fanove: 'Prolaze me trnci, ali vrijeme nikome ne prašta'

Antun Račić osvojio je prvi inauguralni pojas u bantam kategoriji, pobjede Delije i Erslana

Antun Račić osvojio je prvi inauguralni pojas u bantam kategoriji KSW-a, što je kruna njegove karijere, ostvarenje snova. Ante Delija i Ivan Erslan debitirali su pobjedom protiv Thompsona i Stasiaka, te tako opravdali poziv u organizaciji. Nokautima su svladali svoje suparnike i spomenuti trojac od hrvatskih boraca najviše su pokazali. Filip Nitro Pejić nije bio opušten, klizalo mu se u kavezu i doživio je drugi poraz u KSW-u od spremnog Brazilca Daniela Torresa jednoglasnom sudačkom odlukom. Nije Nitro pružio ono što se od njega očekivalo, te je poraz bio neizbježan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Vase od Mankowskog

Od ostalih boraca iz regije vrijedi spomenuti iznenađujuću pobjedu Makedonca Borysa Mankowskog koji je ugušio favorita u borbi Vasu 'Psihopata' Bakočevića u prvoj rundi. U glavnoj borbi večeri sudarili su se dva gorostasa, bivša bodybuldera peterostruki svjetski 'Strongman' i jedna od najvećih poljskih zvijezda Mariusz Pudzianowski protiv bivšeg bodybuildera iz Bosne i Hercegovine Erka Juna, koji trenira pod palicom hrvatskog MMA stručnjaka, menadžera i vlasnika UFD Gyma Ivana Dijakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljski predstavnik pobijedio je tehničkim nokautom, odnosno možemo istaknuti kako je Erko Jun izgubio zbog manjka neiskustva.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.53 - Počinje druga runda. Jun je po prvi put u drugoj rundi. BiH borac sjajno je okrenuo Poljaka i sad je na njemu. No, sudac vraća borbu u stojku jer se Jun držao za ogradu, što je ilegalni potez i nije dozvoljen. Odličan početak druge runde BiH predstavnika, baca udarce, stjerao je Poljaka uz ogradu, ali na kratko je spustio ruke, završio na tlu i Poljak je završio posao udarcima. Pobjeda Mariusza Pudzianowskog tehničkim nokautom. Platio je Jun danak neiskustvu.

23.46 - Počela je prva runda od dogovorene tri na 5 minuta. Odmah je počelo udaranje grdosija, u jednoj takvoj razmjeni Poljaku je iz usta izbijena guma za zube. Zanimljiva situacija... Uzeo ju je i borba se nastavlja. Jun napada i nema milosti niti straha od Pudzianowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.45 - Mariusz Pudzianowski poljska je megazvijezda. Možda i najpopularniji sportaš u Poljskoj. Uistinu se radi o grdosiji... Erka Jun poput svog suparnika morao je izgubiti dio mišićne mase kako bi bio što pokretniji.

23.28 - Ostala je još jedna borba, 10. po redu. Posljednja... Ova borba zabavnog karaktera. Tako će se u glavnoj borbi večeri sudariti peterostruki svjetski 'Strongman' i jedna od najvećih poljskih zvijezda Mariusz Pudzianowski protiv bivšeg bodybuildera iz Bosne i Hercegovine Erka Juna, koji trenira pod palicom hrvatskog MMA stručnjaka, menadžera i vlasnika UFD Gyma Ivana Dijakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.25 - Poraz za Vasu Bakočevića, ovog puta bez ispaljenog metka. Borys Mankowski ga je ugušio. Novi poraz za Crnogorca u KSW-u.

Image
Image

09.11.2019., Zagreb - Borilacki spektakl KSW 51 u Areni Zagreb. Borba do 73kg, Borys Mankowski (Poljska) - Vaso Bakocevic (Crna Gora). Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Image
Image

09.11.2019., Zagreb - Borilacki spektakl KSW 51 u Areni Zagreb. Borba do 73kg, Borys Mankowski (Poljska) - Vaso Bakocevic (Crna Gora). Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Image
Image

09.11.2019., Zagreb - Borilacki spektakl KSW 51 u Areni Zagreb. Borba do 73kg, Borys Mankowski (Poljska) - Vaso Bakocevic (Crna Gora). Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.21 - Počela je prva runda. Crnogorac je iskusniji i renomiraniji borac s iskustvom iz više organizacija.

23.15 - Na redu je 9. borba, predposljednja ove večeri. Vaso 'Psihopata' Bakočević ulazi u kavez protiv Borysa Mankowskog, legende MMA u Makedoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.04 - Gotova je borba Rašića i Stasiaka. Čini nam se kako je Dubrovčanin pobijedio. Ili možda nije... Teško je prognozirati pobjednika. Meč je dosta na knap. ANTUN RAČIĆ JE POBJEDNIK, POSTAO JE PRVI HRVAT PRVAK U BANTAM KATEGORIJI U KSW-u. Bravo Antune ubojico...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.59 - Počela je peta runda. Antun Račić je taj koji je zauzeo centar kaveza, pokušava nametnuti ritam. Stasiak, s druge strane, teško diše i ima ruke dolje. Dubrovčanin izgleda svježje, bolje, zreo je za nokaut, za pobjedu. Manje je od dvije minute do kraja, Antun ne odustaje. Ne, samo to ne. Rašić je krenuo naprijed, ali uhvatio mu je Stasiak nogu, bacio ga na pod, primio ga u giljotinu... Čini se kako će Dubrovčanin izgubiti, lomi mu čeljust Stasiak, ali okrenuo je glavu Rašić, izvukao se i dočekao završetak borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.52 - Počela je treća runda. Nastavlja se rat u kavezu.

22.45 - Počela je treća runda. Rašić još jače kreće u napad. Odmah baca low kick, pa veže boksačke tehnike i baca ga na pod. Vrlo izjednačena runda, Poljak ima minus bod zbog ilegalnog udarca koljenom u nos Račića koji se raskrvavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.39 - Počinje druga runda. Niski low kick Poljak ne koristi u ovoj borbi. Račić kreće naprijed, bravo za Antuna, kako je povezao sad ovo. Pogodio ga je, pritisnuo uz ogradu, pa ga srušio na pod. Killer melje. Prespreman je, prekvalitetan, unatoč nižem rastu (ima 165 cm). Račić je treći put srušio suparnika. Izjednačena je borba...

22.33 - Počela je borba. Odmah Račić napada i pogađa suparnika desnicom, ali Stasiak mu je odmah uzeo leđa jer je iskoristio njegovu kretnju i nalet. Vjerujemo da će se Dubrovčanin išćupati. Stasiak je najjači u parteru. Od 11 pobjeda u karijeri, čak 8 ih je došlo gušenjem. Račić se okreće, diže, podiže i Stasiaka i baca ga slamom na pod. Mora Račić biti oprezan. Prva runda ide na mlin Stasiaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.29 - Na redu je 8. borba večeri. Račić se u njoj bori za titulu, inauguralni u bantam kategoriji protiv vetarana Stasiaka iz Poljske koji debitira u KSW-u. Ima iza sebe UFC iskustvo, dobar je u parteru i stojci, kompletan je borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.22 - Pobjednik je Daniel Torres jednoglasnom sudačkom odlukom. Ovo je prvi poraz za Pejića u KSW-u nakon dva meča. Odluka je poštena, Brazilac se jako dobro spremio za Pejića, neutralizirao je njegove napade. Podosta rezervirana bile su oba borca prvu rundu, no vidjelo se kako Pejić ima problema s kretanjem Torresa, koji je bio vrlo lak na nogama. U drugoj je Pejić bio nešto bolji, ali ga nikako nije mogao pravilno pogoditi. Nakon dvije minute Torres je iskoristio priliku i odveo borbu na pod. Posljednja runda bila je najbolja Pejićeva u ovoj borbi, ali jalova jer je ostao kratkih rukava.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio je, doduše, suparnika navesti na otvoren okršaj i publika u Areni Zagreb je dobila ono što je htjela. Na krilima njihovih ovacija Pejić je dao sve od sebe, pogodio je nekoliko snažnih udaraca i imao šansu, no Torres je došao više nego spreman i primio je te udarce bez većih poteškoća, te na kraju ostavio bolji dojam i slavio.

22.15 - Pejić počinje treću rundu. Mora ići na nokaut. Zaostaje na bodovnim karticama. Ajmo Fićo stisni, mora ići na udarce, više udaraca... Dobro radi s prednjoj rukom, ajmo, evo lijevi kroše, idemo naprijed. Ima još 45 sekundi do kraja, mora stisnuti. Kraj meča, Torres podiže ruke u zrak. Kad se sve zbroji i oduzme, mislimo da je Pejić na kraju ipak u bodovnom zaostatku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.09 - Počinje druga runda. Krasan lakat Nitra. Pejić odrađuje puno bolju drugu rundu.

22.03 - Kreće prva runda. Torres je krenuo naprijed, Nitro je poznat kao slow starter. Problemi za Hrvata. Otvorena paljba i s jedne i druge strane, idu na sve ili ništa sad na kraju prve runde, nije bilo tehnički lijepo ali je bilo otvoreno. Gotova je runda, nitko nije dobio nikakav ozbiljni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.57 - Na redu je 6. borba večeri. Filip Pejić Nitro se bori protiv Brazilca Danielom Torresom. Pejić je debitirao u KSW-u u travnju ove godine. Brazilac nema respekta, Filip se mora probuditi, nekoliko pokušaja Brazilca bili su opasni. Nitro mora biti pažljiv. Evo ga, počeo je više raditi s nogama, ali Torres ga je srušio na leđa. Pejić je po prvi put na tlu.

21. 47 - Počinje druga runda. Nekako Thompsonu nisu dali gumu za zube pa je počeo borbu bez nje. Netipična pogreška i stuacija, pustio je Delija suparnika da ju stavi i nastavak je počeo. I kraj... Delija ga je uništio u drugoj rundi tehničkim nokautom. Borba je krenula u vrlo visokom tempu, posebno za tešku kategoriju, a Delija je počeo s boksačkim tehnikama, da bi nastavio s hrvačkim, a borbu je završio ground and pound udarcima. Krenula je bila nova serija udaraca na koju Thompson ovog puta nije imao odgovor i sudac je prekinuo borbu. Bunio se Englez na odluku te je tvrdio da može nastaviti borbu, no nije se dobro branio, to je bilo jasno. Okrenuo je leđa i sucu nije preostalo ništa drugo nego zaustaviti ovu agoniju Engleza.

Galerija

21.41 - Ante Delija sljedeći je na potezu. Na redu je 6. borba večeri Delije i Thompsona. Odmah od samog početka dvoboja Dubrovčanin sa zagrebačkom adresom krenuo je silovito i napado suparnika. U jednom trenutku primio je Thompsona u giljotinu, ali nije ga završio. Nije htio srljati pa ga je pustio, ali ga je zadržao na tlu. Sad mu je došao s boka, Thompson se ne brani... Okreće ga, udara, što mu radi Ante Hodajuća nevolja. Totalna dominacija našeg borca.

21.26 - Počinje druga runda. Ilić se zaletio i napao, Kesik se stisnuo od udarca u jetru. Ali nije nastavio s udarcima. Ilić koljenima radi prednost, kad pogodi zaboli Kesika. Umoran je Ilić, Kesik uzvraća... Loša situacija za Jockera sad. Gotovo je, Ilić je izgubio gušenjem, nismo sigurni je li Ilić tapkao. Pobjeda za Kesika koji ostaje neporažen, dok je Ilić doživio prvi poraz još od 2016. godine. U segmentu hrvanja nije mogao parirati Kesiku. Na usporenoj snimci se vidi da je Ilić tapkao. Ovo mu je i prvi poraz prekidom u karijeri. Imao je odličnu taktiku, ali nedostatak znanja u hrvanju, odnosno u parteru, koštao ga je poraza.

21.12 - Na redu je 5. borba večeri. Počinje borba Ilića i Kešika. Odmah na početku oba borca krenula su žestoko. Kesik je dobar u hrvanju. Odmah je bacio na pod Ilića i sad je dominantan u toj poziciji.

21.04: Najbitni meč Erslanove karijere je počeo. Rodriguez je hrabar, u odličnoj je formi i niti malo nije šala kao borac. Evo, samo kontrira našem borcu. Navalio je Erslan naprijed, udara, udara, Rodriguez je na podu, Erslan ga uništava, jedna, druga i pobjeda.... Ivan Erslan je u borbi koju smo svi s nestrpljenjem čekali svoj posao završio za samo minutu i pol. Silovito je krenuo na svog španjolskog protivnika od samog početka na radost navijača u Areni Zagreb, a ovaj nije bio spreman na toliko silovit ulazak u borbu i nije se obranio. Vidjelo se da je Rodriguez zatečen time i vrlo brzo putem serije udaraca završava na podu. Tamo Erslan skače na njega i nastavlja još žešće kako bi završio priču, sve dok sudac nije prekinuo borbu budući da se Španjolac više nije branio.

Galerija

21.01 - Na redu je 4. borba večeri. Poluteškaš (do 90 kg) Ivan Erslan iz America TOP Teama ulazi u kavez. Ima 27 godina, 187 cm visok borac. Posljednji meč je u svibnju dobio Carolla nokautom u prvoj rundi. Darwin "El Noble" Rodriguez ima 6 pobjeda u nizu, Španjolac je u odličnoj formi.

20.54 - Gotov je i treći meč, i ovaj je otišao u sve tri runde. Roman Szymansk je pobijedio, suci su mu dali prve dvije runde dok je posljednju dobio Crnogorac. Regija i dalje nema pobjedu na eventu. Iako je bio vidno manji i kraći borac od Miloša Janičića, Roman Szymanski je od samog početka meča pokazao savršeno pripremljenu taktiku za borbu protiv Crnogorca koja ga je odvela do slavlja. Bio je aktivniji, napadao svaki put kad je bio ugrožen.

20.51 - Počinje treća runda. Crnogorac Janičić se bacio na glavu, ide naprijed, napada, evo low-kick, direkt, sve je bolji i bolji, publika mu daje podršku. No, Poljak uzvraća i ruši Janičića na tlo. Dijaković mu sugerira da se što prije pridigne.

20.45 - Janičić se mora probuditi ako misli nešto napraviti. Pokušao je u drugoj rundi stisnuti Poljaka, ide na jedan udarac za nokaut, potez za prekid borbe. Hoće li mu se taktika isplatiti? I dalje Janičić prima udarce, evo sad je primio front-kick, pa dva direkta, ali uzvraća Crnogorac koji mora fintirati i uzvratiti. Janičić je rušio protivnika, sad dolazi do izražaja njegova fizička snaga. Još jednom ide na rušenje, minuta je do kraja. Janičić iz nosa obilno krvari i to je Poljak iskoristio, u trenutku kad je Janičić htio obrisati nos ovaj mu se bacio i poslao ga na pod. Poput kobre se bacio, reagirao i iskoristio situaciju. No, Janičić uzvraća. Kraj druge runde.

20.31 - Treće borba večeri, spuštamo se u lakšu kategoriju. Do sad su dva regionalna borca izgubila u svojim mečevima. Crnogorac Janičić ulazi u ring protiv Poljaka Szymanskog.

20.20 - U tijeku je predstavljanje boraca koji sudjeluju na main cardu uz taktive Thompsona "Lijepa li si". U Areni Zagreb je oko 11 tisuća ljudi.

20.14 - Nevjerojatno, Poljak Kaszubowski je pobijedio dva na prema jedan (29-28, 28-29, 29-28). Izgledalo je kao da je Ivica Trušćek bio bolji, da će slaviti, ali nije bilo tako. Trušček je odmah na početku borbe, koju je prihvatio danas, pokazao kako će njegova prednost biti dok je borba na distanci. Vrlo brzo je potvrdio kako je brži i eksplozivniji borac te je nekoliko puta sjajno pogodio, čime je Kaszubowskog prisilio da krene hrvati i s tom taktikom je pogodio. U drugoj rundi baš borac je dobro pogodio suparnika, ali Poljak je još jednom ušao u klinč i smirio situaciju. Trušček dobiva podršku tribina i napada. Poljak nema odgovora nego ide u još jedno rušenje, no nakon njega dva puta završava u gušenju. Truščeku je ipak malo nedostajalo da jače stisne i prisili protivnika na tapkanje te rundu završava na leđima, no i iz te pozicije je nastavio raditi štetu. Činilo se tada da je naš borac u prednosti, da bi mogao slaviti. No, Poljak se pribrao i u trećoj rundi, iako nije radio puno, dovoljno da pobijedi. Poljak je na kraju, uz žestoko negodovanje publike, uzeo pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom. Presudila su rušenja te je Kaszubowski dobio borbu bez da je pogodio gotovo ijedan ozbiljan udarac. Nevjerojatno...

Galerija

"Evo ima više toga za razmotati. Borim se i treniram već 20 godina, možda će ovo zvučati prepotentno ali borim se i treniram već 20 godina. Meni je već rutina ući u kavez. Publika je bila najbolja ikad. Bilo mi je malo preteško zbog publike jer su tako od srca navijali za mene. Ovo je moje, ovo je jedino što znam raditi. Već sam bio kupio karte kad me 15 minuta nakon zove trener i pita hoće li se boriti.

Ovom borbom završio je preliminarni dio programa, slijedi glavni dio priredbe.

20.12 - Gotova je borba. Čekamo sudačko proglašenje. Poljak je bio fizički snažniji, ali to ne čudi jer je Kaszubowski došao iz više divizije.

20.07 - Počinje treća odlučujuća runda. Odmah sjajni prednji direkt Trušćeka, Poljak je dosta krut. Sad je Trušćek na podu, Kaszubowski je na njemu, ali nije aktivan, samo leži i odmara se na njemu. Vidi se da je Poljak umoran i postoji opasnost da će sudac borbu vratiti u stojku ako Kaszubowski ne bude aktivan. I evo, upravo se to dogodilo.

Galerija

20.01 - U drugoj rundi Ivica odmah napada, evo sad jedan pokušaj high-kicka. Odlično radi direktima Trušćek, a sve sporije reagira Poljak koji je umoran. Nosi ogromnu količinu mišića što nije jednostavno. Dvije minute do kraja druge runde, Hrvat dominira. Ivica, Ivica, odjekuje Arenom Zagreb. Tijelo-glava, tijelo-glava, radi Poljak u serijama, ali uzvraća to Ivica. Trušćek je uhvatio Kaszubowskog u parteru, publika je na nogama, evo Hrvat ga je sad uhvatio u giljotinu, je li gotov meč? Nije, i dalje se bore u parteru. KRAJ DRUGE RUNDE: Trušćek je dva puta bio blizu, pokušao je završiti suparnika, ali nije uspio.

19.55 - Trušćek počinje svoju borbu protiv Krystiana Kaszubowskog. Odmah na početku nekoliko pokušaja s obje strane. Sad već legendarni borac iz Križevaca nije dugo razmišljao kad je dobio ponudu i sad pokazuje u kavezu kako je napaljen na okršaj. Kaszubowski ima poraz u posljednjoj borbi, dok je Trušćek u nizu od 6 pobjeda.

19.46 - Imamo jednoglasnu sudačku odluku. Poljak Sebastian Przybysz pobijedio je Slovenca Lemmyja Krusiča (30-26, 30-27, 29-28); Već prva borba programa u Areni donijela je puno uzbuđenja i otvorene akcije za sve ljubitelje slobodne borbe. Pobjednik iste bio je borac Sebastian Przybysz koji je savladao hrabrog i beskompromisnog Lemmyja Krušiča, borca koji se više puta vraćao iz teških situacija ali na kraju nije uspio pobijediti, unatoč velikom srcu. Bio je to njegov prvi nastup u KSW-u.

19.45 - Sebastian Przybysz (5-2) i Lemmy Krusić (20-6) završili su svoju borbu. Nakon tri runde borbe čekamo sudačku odluku.

19.30 - Počela je prva borba večerašnjeg spektakla u Areni Zagreb.

19.15 - Čekamo početak prve borbe večeri između Poljaka Przybysza i Krušića iz Slovenije.

Sve je spremno za ponajveći MMA spektakl ikad na ovim prostorima. Poljski KSW, organizacija koja se po kvaliteti smatra odmah iza elitnog UFC-a i poznatog Bellatora došao je kod nas u Hrvatsku kako bi fanovima slobodne borbe predstavio svoje borce, organizaciju i ponudio ono najbolje MMA što Europa nudi. Poljaci su za ovu prigodu pripremili odličan fight card pun domaćih boraca. Tu su Antun Račić koji se bori za inauguralni pojas bantam kategorije, Cro Copov adut Ante Delija te super atraktivni ATT-evi Filip 'Nitro' Pejić i Ivan Erslan, kao i Ivica Trušček.

Čitav niz uglednih MMA imena

Tu su još priznati borac Aleksandar Ilić koji je pažnju zaplijenio sjajnim nokautom protiv Janikowskog, ali publici prvenstveno zanimljiv zbog maske Jokera koju nosi prilikom predstavljanja i vaganja. Uvjerljivo najveće zvijezde večeri bit će Mariusz Pudzianowski, peterostruki 'Strongman' i Erko Jun. Tu su još Borys Mankowski, velika poljska MMA zvijezda kao i Vaso 'Psihopata' Bakočević. Zahvaljujući karakteru Psihopata, to je vjerojatno najiščekivanija borba večeri.

[VIDEO] NAJAVA KSW-OVOG EVENTA U ZAGREBU: Hrvat ide po pobjedu za napad na pojas: ‘Ovo nisam stari ja’

Također, KSW organizacija mišljenja je kako će zagrebačka priredba biti pun pogodak. Tako će se u glavnoj borbi večeri sudariti peterostruki svjetski 'Strongman' i jedna od najvećih poljskih zvijezda Mariusz Pudzianowski protiv bivšeg bodybuildera iz Bosne i Hercegovine Erka Juna, koji trenira pod palicom hrvatskog MMA stručnjaka, menadžera i vlasnika UFD Gyma Ivana Dijakovića...

'Glavni dio programa po rasporedu kreće u 21:50 sati'

Ovaj MMA spektakl počinje u 19 sati i preporučuje se nešto raniji događaj zbog velike gužve koja se očekuje u Areni Zagreb, kao i oko nje te prilazima Laništu na dijelu novoizgrađene petlje i oko nje. Glavni dio programa po rasporedu kreće u 21:50 sati. U petak je održano vaganje na kojem su se predstavili svi borci, a stigao je i legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović u čijem je timu Ante Delija koji će se u subotu boriti protiv veterana Olija Thompsona.

Najdugovječniji prvak KSW-a u velter kategoriji Borys Mankowski (19-8-1) susrest će se s Vasom Bakočevićem (39-18-1), jednim od najpopularnijih boraca iz Crne Gore. Bakočević s razlogom nosi nadimak “The Psycho” jer se bori protiv boraca raznih kategorija. Prošlo je više od pet godina od njegove posljednje borbe u KSW-u, no sigurni smo da se Bakočević vraća u ring spremniji no ikad!

Račić i Pejić imaju zanimljive suparnike

Dubrovčanin Antun Račić (28-8-1) borit će se u bantam kategoriji protiv Poljaka Damina Stasiaka (11-6). Jedan od najboljih boraca u kategoriji do 61,2 kg, Račić će imati priliku osvojiti naslov pred domaćom publikom, u nadi da će održati svoj impresivni omjer pobjeda i poraza.

Zagrepčanina Filipa Pejića (14-2-2) već smo imali prilike upoznati na njegovom premijernom nastupu na 48. KSW-u krajem travnja ove godine, kada je trijumfirao protiv Poljaka Filipa Wolanskog (11-3). Ovoga puta u Areni ga čeka Brazilac Daniel Torres, u perolakoj kategoriji do 65,8 kg.

Galerija

Povratak Krystiana Kaszubowskog protiv Rakasa

51. KSW bilježi i povratak Krystiana Kaszubowskog (7-1) koji će se suprotstaviti našem Aleksandru Rakasu (15-7). Kaszubowski je izgubio protiv Roberta Soldića na 49. KSW izdanju, a prije toga je imao impresivni niz od sedam pobjeda. Poljak je tada prvi put osjetio poraz, a sad se na pobjednički put planira vratiti u Zagrebu. S druge strane, Rakas dolazi na KSW s 3 uzastopne pobjede, a 29-godišnji borac i član Cro Cop Teama napokon je dobio priliku koju je dugo čekao te će mu ovo biti debitantski nastup na KSW-u.

Uzbudljivi borilački spektakl počinje ove subote u 19:40 i moći će se u cijelosti pratiti uživo, uz komentare Marka Petraka na RTL Sport kanalu na RTLplayu te od 21.50 na kanalu RTL 2.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo