OGLAS

VIDEO: / Evo zbog čega je Cro Cop zabrinut!

'Nelsonov izgled mnoge zavarava. On je jako opasan i može nokautirati bilo kojeg borca.

27.10.2011.
14:34
VOYO logo

Nakon dva uzastopna poraza Mirka Filipovića, predsjednik UFC-a Dana White je izjavio kako je to vjerojatni kraj u toj organizaciji.

Kasnije se predomislio i hrvatskom borcu 'poklonio' još jednu borbu koju su mnogi prozvali oproštajnom, no Cro Cop je prije koji dan izjavio kako još uvijek nema namjeru otići u mirovinu te najavio pobjedu protiv Roya Nelsona s kojim će se u Las Vegasu boriti u noći sa subote na nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je reći što mi je bilo. Mislim da je problem više bio u glavi nego u tijelu. Nisam zaboravio udarati, čak mislim da to radim jače nego ikada", započeo je Cro Cop izlaganje pred novinarima u SAD-u i nastavio.

"Roy Nelson je izgubio zadnje dvije borbe. Prostudirao sam te mečeve i napravio 'ratni plan'. On je definitivno pretežak za svoju visinu i njemu je najveći problem kondicija. Njegov izgled mnoge zavarava. On je jako opasan i može nokautirati bilo kojeg borca. U mojoj domovini će reći da sam pobijedio nekog debelog lika, a ako slučajno izgubim, svi će mi se smijati", izjavio je Mirko i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon posljednjeg poraza stigao sam kući, uzeo dugačku pauzu od 12 sati i počeo trenirati. Ja sam profesionalac i ne mogu si dopustiti prekomjernu težinu. Moji navijači to ne bi podržali i zato, između ostalog, jako naporno treniram. Roy je sjajan momak, sviđa mi se, no zaista ga jako želim pobijediti. Ovo je posao", kaže Cro Cop.

Vezani članci:

arti-201110240735006 arti-201110220092006 arti-201110150091006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo