SPEKTAKL BEZ RUKAVICA / Vasu čeka 'Ubojica': Svestrani umjetnik i impresivni borac iz 'Tima pakao'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Nooman ima 18 profesionalnih MMA mečeva iza sebe, od kojih je 11 završilo njegovim trijumfom. BKFC gledajte na Voyo

21.3.2024.
6:17
Screenshot/Instagram
VOYO logo

U petak 22. ožujka imamo čak dva borilačka spektakla, Bellator u 18 sati te BKFC 58 u 20 sati. Sve to uz prijenos na Voyo.

Image
BELLATOR I BKFC /

Borilački spektakli uživo na Voyo: 'Psihopata' u boksu bez rukavica

Image
BELLATOR I BKFC /

Borilački spektakli uživo na Voyo: 'Psihopata' u boksu bez rukavica

U boksu bez rukavica koji nas čeka u Bugarskoj debitirat će popularni regionalni borac Vaso Bakočević 'Psihopata'. Njegov suparnik u co-main eventu večeri bit će Ramadan 'Ubojica' Nooman, impresivni egipatski borac s bogatim iskustvom u MMA-u i prvaka u kickboxu, koji će se po prvi put okušati u svijetu borbi bez rukavica. Nooman ima 18 profesionalnih MMA mečeva iza sebe, od kojih je 11 završilo njegovim trijumfom, a bio je i prvak Afrike u muay thaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 32-godišnji Egipćanin svestrani je umjetnik mješovitih borilačkih vještina sa BJJ smeđim pojasom i karate crnim pojasom. Gledajući njegovu karijeru, Nooman ne pravi diskriminaciju kada je riječ o tome kako lovi završnice s T/KO-ovima, zamjenama i odlukama koje su sve podijeljene na trećine. Nooman je imao titule u kickboxingu, muay thaiju i BJJ-u u Africi i na globalnoj razini. Također je bio prvak u lakoj kategoriji u AUFC-u i EVO-u, dva egipatska regionalna natjecanja. Po ulasku u BKFC 'The Assassin' je držao rekord 11-6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Net.hr

Nooman će se smatrati lošim momkom budući da je dio MMA tima broj jedan u Egiptu pod nazivom "Hell Team" ili 'Tim pakao' i osnivač je "Nightmare FC", egipatske borbene promocije.

"U ima Allaha u kojeg vjerujem. Još samo par dana, molite za mene", napisao je Nooman na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bakočević pak nije previše impresioniran svojim protivnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene su mu dali kao nekoga za debi, tako da mu to neće biti dobra. Sve što o njemu znam je kako se zove i kako izgleda. Zapravo, ne znam više ni kako izgleda, zaboravio sam. Iskreno, mislim da ću ga izmasakrirati. Sve je na mojoj strani, ali vidjet ćemo, jedna greška te može koštati", rekao je Vaso za Podcast 3x5.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo