VASO 'PSIHOPATA' IZNENADIO IZJAVAMA O HRVATIMA: / Bezobrazno komentirao Miočića, a spominjao je i Cro Copa

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najviše je interesa pobudila njegova prognoza o ishodu meča Miočića i Cormiera.

13.8.2019.
8:18
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Crnogorski MMA borac, Vaso Bakočević, inače poznat i kao 'Psihopata', dao je nekoliko vrlo zanimljivih komentara na račun Cro Copa, odnosno američko-hrvatskog borca Stipe Miočića koji se za nekoliko dana bori s Danielom Cormierom za naslov prvaka teške kategorije pri UFC-u.

Bakočević je odgovarao na pitanja obožavatelja na YouTubeu kanalu Videoteke, a najviše je interesa pobudila njegova prognoza o ishodu meča Miočića i Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni se Stipe sviđa kao tip, ali nije mi se svidjelo njegovo ponašanje. Izgubio je pošteno od Cormiera nokautom u prvoj rundi i nakon toga se nije borio, nego je tražio revanš kao nešto što je njegovo. Izgubio je u prvoj rundi i mislim kako se nije dobro ponio, trebao se u međuvremenu još jednom boriti", izjavio je Bakočević pa onda ispalio: "Dobio je revanš i mislim da će ponovno izgubiti jer mu Cormier nikako ne odgovara. Ja mu želim sve najbolje, no mislim da će izgledati smiješno ako nakon svega što je rekao ponovno izgubi. Pored svega toga, pravi je borac i pravi šampion".

Image

Cro Cop uzor

Komentirao je Vaso i legendarnog hrvatskog borca Mirka Filipovića, koji mu je zapravo i borilački uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno najbolji i najtrofejniji borac iz naših krajeva. Legenda je kakva će se ovdje teško više roditi. Ne znam ga osobno, ali ono što je on napravio nisam siguran da će itko više ponoviti. Vidio sam podosta kritika prema njemu nakon Podcast Inkubatora, ali meni se nakon toga sviđa još više. Naučio sam neke stvari od njega koje sam iskoristio već u pregovorima za moju posljednju borbu", rekao je Bakočević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike