UVJERLJIVO JEDNA OD NAJGORIH OZLJEDA IKAD: / MMA borcu suparnik otkinuo prst. Prizori zaista nisu za svačije oči

Image
Image

Njegov je protivnik proglašen pobjednikom, iako je on htio nastaviti borbu i bez prsta

2.4.2021.
13:59
VOYO logo

Svašta smo do sada vidjeli u MMA kavezima, ali ovo zasigurno spada među najodvratnije prizore ikada. Naime, na CFFC eventu u borbi između Khetaga Pileva i Devina Goodalea, Pilev je pretrpio jednu od najgorih ozljeda ikada viđenih na sportskim borilištima.

Goodale je opalio jedan middle-kick koji je Pilev blokirao rukom. U tom trenutku slomljen mu je prst i na snimci se vidi kako je on primijetio, ali je nastavo borbu s takvim prstom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U daljnjem tijeku borbe prilikom grapplinga prst mu se u rukavici u potpunosti odvojio od dlana i otpao tijekom borbe. Kada je stigao u kut na predah primijetili su kako mu iz rukavice ne viri prstenjak već samo kost. Nastala je panika i borba je prekinuta, a nakon toga su po kavezu tražili otkinuti prst. Štoviše, najavljivač je čak tražio sve okupljene da pogledaju oko sebe i vide je li prst negdje odletio, ali pokazalo se da je prst ipak ostao u rukavici samo je završio s gornje strane pa nisu vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov je protivnik proglašen pobjednikom, iako je on htio nastaviti borbu i bez prsta, ali je ipak hitno prebačen u bolnicu gdje je i operiran. Dakako, netko je te ozljede slikao prije nego što je stigao u bolnicu i moramo priznati da izgledaju odvratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, doktori su spasili njegov prst i on se na koncu time i pohvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo