URNEBESNI HRGOVIĆ NASMIJAO FANOVE DO SUZA: / 'U njemu ću se pojaviti prvi puta, a onda ću istući Herediju'

Image
Foto: PIXSELL

Već je dva puta boksao u Meksiku i obje je borbe završio u svoju korist

21.8.2019.
9:33
PIXSELL
VOYO logo

Filipa Hrgovića očekuje novi iskorak prema borbi za pojas najboljeg teškaša svijeta u ranim jutarnjim satima, točnije od 4:15 u nedjelju, 25. kolovoza protiv 26-godišnjeg Meksikanca Marija Heredije, s prijenosom na RTL-u uz komentare Filipa Brkića i Željka Mavrovića. Istoga dana, nakon RTL-a Danas moći će se pogledati i snimka borbe, kojoj prethodi studijska emisija od 19:15 sati te nakon snimke i analiza u kojoj će sudjelovati Filip Brkić, Željko Mavrović i Stjepan Božić.

Image
[VIDEO] HRGOVIĆ BRILJANTNO NAJAVIO BORBU: /

'Ako mi odsijeku lijevu ruku, pobijedit ću samo s desnom'

Image
[VIDEO] HRGOVIĆ BRILJANTNO NAJAVIO BORBU: /

'Ako mi odsijeku lijevu ruku, pobijedit ću samo s desnom'

Deveta borba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deveta profesionalna borba Hrgovića (8-0, 6 KOs) vodi u Centro de Usos Multiples u Hermosillu, koji prima 7000 posjetitelja, koji će fanatično navijati za svog boksača, izazivača Herediju (16-6-1, 13 Kos). U borbi za koju postoji i veliko međunarodno zanimanje i koja će se moći gledati uživo, osim na RTL-u, i na britanskom Sky Sportsu te u SAD-u na DAZN kanalu, Hrgović brani WBC interkontinentalni naslov protiv Meksikanaca, koji će, na krilima pobjede u travnju ove godine, kada je podijeljenom sudačkom odlukom svladao bivšeg izazivača na svjetsku titulu Samuela Petera (38-8-0), pokušati Hrgoviću oduzeti pojas.

Sve je u torbi osim sombrera

I dok Hrgović pokazuje poštovanje prema svom protivniku, Hrvat će sigurno jurišati prema svom sedmom nokautu, nakon onog iz svibnja kada je u Marylandu već u prvoj rundi svladao Grega Corbina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je spremno, kamp je odrađen, samo je preostalo spremanje kofera. Sve je u torbi, osim sombrera. U njemu ću se pojaviti prvi puta pred Marijom Heredijom, iz poštovanja prema njemu i velikoj boksačkoj naciji. Doći ćemo s respektom, a onda ću Herediju u subotu istući", kazao je Hrgović za RTL Danas.

Kao amaterski boksač Hrgović je već dva puta boksao u Meksiku i obje je borbe završio u svoju korist, stoga zna kakvu uzavrelu atmosferu može očekivati od meksičkih boksačkih zaljubljenika. Nakon fizičkih priprema - u Zagrebu i Miamiju, tj. sparing borbi s dva ruska boksača, od kojih je jedan bio Evgeny Romanov (13-0-0), drugi ruski boksač nakon Alexandera Povetkina, te završnih taktičkih uputa koje mu je dao Pedro Diaz, za Hrgovića slijede dani podsjećanja na taktičke zamisli te vrijeme za koncentraciju kako bi u Meksiku nastavio uspješan niz i približio se svom krajnjem cilju - borbi i osvajanju jedne svjetske titule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo