Play ponuda

ŽIVA LEGENDA / UFC se prisjetio najbrutalnijih poteza legendarnog Pridea: U njemu Cro Cop šalje ljude u grob, ali i prima batine života

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Legendarni Pride bio je UFC prije UFC-a

23.9.2022.
15:26
Screenshot/Facebook
Play ponuda

Legendarna MMA organizacija, Pride, godinama je bila broj jedan u svijetu borilačkih sportova. Mirko Cro Cop Filipović bio je uvjerljivo prvo ime organizacije i jedan od najpopularnijih boraca na svijetu. Tamo je stekao svoju slavu briljantnim predstavama. U čast legendarnom Prideu, UFC je na svojim društvenim mrežama podijelio snimku pet najbrutalnijih nokauta u toj organizaciji.

Image
UF, TEŠKO ZA GLEDATI /

Zaboravljeni nokaut koji je Cro Copa ostavio dezorijentiranog na podu

Image
UF, TEŠKO ZA GLEDATI /

Zaboravljeni nokaut koji je Cro Copa ostavio dezorijentiranog na podu

Teško je istaknuti koliko je profesionalnih mečeva odradio Mirko Cro Cop u svojoj karijeri. Bilo je tu legendarnih predstava i nevjerojatnih poteza, ali i potpuno neočekivanih poraza. Upravo to se može vidjeti i na videu koji je podijelio UFC. Mirko se našao na oba kraja brutalnih nokauta.

Brutalni potezi

Na listi se našao njegov savršeni nokaut, kada je svojom ubojitom lijevom nogom srušio Wanderleija Silvu koji je pao kao metar drva. Istu tu večer Mirko je porazio Josha Barnetta i osvojio Grand Prix 2006. godine.

Ipak, ona neugodnija strana videa nije nimalo laka za gledati. U pitanju je jedan od najšokantnijih poraza u njegovoj karijeri, kada ga je hrvač Kevin Randleman brutalno nokautirao. Mirko je zaradio težak udarac u bradu koji ga je uspavao, a Randleman tu nije stao te je još nekoliko puta udario Cro Copa u glavu.

Na listi se našla i brutalna borba Wanderleija Silve i Rampage Jacksona, sjajan nokaut Goodridge protiv Fryja te Ben Henderson koji je efektno uništio Wanderleija.

Play ponuda
Play ponuda