UFC IMA NOVOG JUNAKA: / Prvo je lagao za težinu, a onda moćno nokautirao 22 kilograma težeg protivnika

Image
Foto: Screenshot: Twitter

UFC borac Marcel Fortuna jedna je od najzanimljivijih priča na UFC Fight Night 104 eventu, koji je proteklog vikenda održan u Houstonu u Texasu.

6.2.2017.
9:58
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, Fortuna je nastupio u borbi protiv 22 kilograma težeg protivnika. I upisao pobjedu nokautom, prvu u karijeri u UFC-u, javlja poznati borilački portal MMA Fighthing. Fortuna je sad na pobjedničkom nizu od 6 uzastopnih MMA pobjeda.

NAJJAČI UDARAČ U MMA: On s nevjerojatnom lakoćom ruši svoje protivnike! ‘Moja baka preferira brzi nokaut’

Borbu prihvatio prije dva tjedna

Zanimljivo, ali Fortuna je poluteškaš koji je borbu protiv Anthonya Hamiltona prihvatio prije dva tjedna. Riječ je borcu čiji je skor prije ove borbe bio 8-1, a do sada još nije osjetio kako je to slaviti nokautom. Još je prihvatio boriti se u teškoj kategoriji, iako je čak i za poluteškaša podosta lagan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortuna se tako borio protiv borca koji je imao 22 kilograma više (117 kg). To je uvjerljivo najveća težinska razlika između dva borca otkako je UFC uveo granicu teške kategorije od 120 kilograma, izvještava Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjekotina na licu

Zanimljivo, kada su mu ponudili borbu, pitali su Fortunu koliko ima kilograma, a on je u strahu da ne ostane bez prilike rekao da je na 105. Ali, Fortuni to nije smetalo. Iako je Hamilton odlično otvorio i napravio mu posjekotinu na licu, Brazilac je ostao fokusiran i sredinom prve runde dočekao je priliku da Hamiltona pogodio krošeom i pošalje ga na pod, a reakcija je bila kao da je u pitanju borac koji to radi redovno, a ne kako netko tko je upisao prvu pobjedu nokautom u karijeri, objašnjava Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno je pogledao Hamiltona i odšetao u stilu najvećih pobjeda Marka Hunta. Hladno, kao da je riječ o rutineru u UFC-u.

Nakon borbe je rekao kako je lagao za kilograme jer jednostavno nije mogao pustiti da ovo prođe kraj njega te da je bio uvjeren da može do pobjede. Ipak, od iduće borbe je ponovno poluteškaš, a možda je on upravo novo ime koje će donijeti uzbuđenja u najkritičniju UFC-ovu diviziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo