TYSON PUCA OD PONOSA: / Hvali se na društvenim mrežama, a objavio je i zanimljiv video

Image
Foto: AFP

Legendarni američki boksač Mike Tyson pohvalio se na društvenim mrežama kako će njegova kći Milan jednog dana biti najbolja tenisačica na svijetu, a pokazao je i kako Milan radi na fokuserima.

16.2.2016.
6:45
AFP
VOYO logo

Milan ima sedam godina, već nekoliko godina trenita tenis i jako joj dobro ide. Tyson joj je osigurao odlične uvjete za rad, a također je otkrio kako je nekoliko teniskih stručnjaka reklo kako bi Milan mogla biti najbolja u ovom sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tysonova kćer već je osvojila nekoliko dječjih turnira, a trenirala je i s legendom američkog tenisa Andyjem Roddickom. Idol joj je Serena Williams, a njezin otac već je objavio nekoliko snimki sa treninga. Tyson voli zaigrati tenis u paru sa svojom kćerkicom, a pri tome pokazuje jake teniske udarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tenis jedino što Milan vježba sa svojim tatom. Mike sa svojom kćerkicom vježba i boks, pa je tako rad na fokuserima dio fizičke pripreme za teniske izazove. A ako Mila ne uspije kao tenisačica, za što postoji mala vjerojatnost, može se slobodno prebaciti u boksačke vode. Jer, i u ovom sportu pokazuje potencijal. Geni su ipak geni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo