A KAKVE SU TO IZJAVE? / Tyson Fury iznenadio bizarnim pripremama uoči trećeg meča s Wilderom: 'Moj penis ostaje u gaćama...'

Image

Fury je Wilderu izrekao sve i svašta uoči borbe, ali svakako je šokirao svijet jednom od bizarnijih priprema

7.10.2021.
11:09
VOYO logo

Sve je spremno za treći, i gotovo sigurno finalni, okršaj između teškaškog prvaka prema WBC-u, Britanca Tysona Furyja i Amerikanca Deontaya Wildera. Meč je na rasporedu ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju, a boksači su, posebice Fury, uoči borbe priredili pravi show.

Podsjetimo samo, prva borba dogodila se u prosincu 2018. godine i završila je neriješeno, druga je bila u veljači 2020. godine i Fury je demolirao Wildera te ga je nokautirao u sedmoj rundi i oduzeo mu pojas, a sada je konačno došao kraj trilogiji i velikom rivalstvu ove dvojice pa je samim time napetost uoči meča još intenzivnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je Wilderu izrekao sve i svašta uoči borbe, ali svakako je šokirao svijet jednom od bizarnijih priprema za ovaj meč. Naime, Fury je priznao kako je uoči ove borbe odlučio apstinirati od seksa pa čak i samozadovoljavanja.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Nisam za spolne odnose tijekom kampa za pripreme. Volim ostati jak, ja sam stara škola. Ne masturbiram niti jednom tjedno, a kamoli sedam puta dnevno. Ne sjećam se ni kad sam to radio posljednji put", rekao je Fury i onda nastavio s bizarnim izjavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj penis će ostati u gaćama. Ionako je tamo manje-više stalno, a mogao bi izaći jedno nakon borbe. Svu agresiju koja će se skupiti tijekom apstinencije izbacit ću na protivniku", pojasnio je Fury, a prenosi Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo