HRGOVIĆ VS. HEREDIA / Treninzi, kupanje u ledenoj vodi i šoping: Snimili smo američku rutinu Filipa Hrgovića uoči velikog meča

U subotu po deveti puta ulazi u ring, i to protiv Meksikanca Marija Heredije

20.8.2019.
19:51
VOYO logo

Ledena kupka, masaža, ručak pa biranje odijela za vaganje. Tako izgleda jedan dan Filipa Hrgovića četiri dana uoči meča. U subotu po deveti puta ulazi u ring, i to protiv Meksikanca Marija Heredije.

Nakon napornog trening gdje Filip izgubi i do nekoliko kilograma slijedi kućna rekuperacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo i nekada ne baš najugodnije - ledena kupka. Naravno, i tu su u svakom trenutku misli na sljedećem protivniku. 

Ipak, nije sve uvijek ozbiljno. Inače okrutan u ringu, Hrgović je pokazao veliko srce za dobrodošlicu u njegov dom u Miamiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je uslijedio ulazak u bazen.

"To je dobro za rekuperaciju, potilče cirkulaciju u tijelu i mišići se bolje obnavljaju. I kakav je osjećaj? Probaj", govorio Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ledenu kupku ipak smo odlučili preskočiti, ali zato bazen nismo. Na način života u Miamiju nije se teško naviknuti pa smo posao odlučili preseliti u ugodniju atmosferu. 

"Plivam svaki dan u srcu i tak ubijam vrijeme sa srčekima. Ovaj, ma super je tu u Miamiju, sviđa mi se ova klima, grad", govori nam. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljepši sam od njega, i onda ću ga još istući u subotu u ringu"

Nakon bazena slijedi sat vremena masaže. Pedro dolazi dva do tri puta tjedno kako bi opustio Filipove mišiće za što bolji oporavak i pripremio ih za novu rundu nemilosrdnih treninga. 

Na putu prema restoranu gdje nas je čekao ručak prolazimo kroz Coral Gabels, elitni dio Miamija gdje se kuće kreću oko 5 milijuna eura. Ponovno smo potegli i pitanje preseljenja u Miami. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znaš nikad što život nosi, ali mogu se zamislit tu, mogu tu živjet". jasno će.

Na Miracle Mileu čekaju nas mjesta u malom talijanskom restoranu. Tijekom kampa Filip preferira mediteransku kuhinju, naravno, porcije moraju biti pojačane za El Animala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kakav bi bio dan u Miamiju bez shoppinga u Downtownu. Ovaj puta u potrazi smo za kombinacijom za Hermosillo. 

Uz vip tretman u privatnoj kabini za isprobavanje saznali smo zašto borci pažljivo biraju svoj izgled za suočavanja s onim s kojim ulaze u ring. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad makne pogled to je pobjeda, ljepši sam od njega to je još jedna pobjeda i onda ću ga još istući u subotu u ringu. Treba biti pobjednik na svim područjima, sve kreće od tih malih borbica", ističe Hrgović.

I tako smo priveli dan kraju. Utreniran, relaksiran i uglađen Filip Hrgović spreman je pokazati Meksiku mijamijevski stil sa zagrebačkim stih izvan i unutar ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo