BOKSAČ UMRO DVA DANA NAKON POBJEDE: / Na ovom videu, snimljenom odmah nakon borbe, vidjelo se da mu nije dobro...

Image
Foto: Screenshot/Boxing Social

U karijeri je imao šest pobjeda, dva poraza i jednu neodlučenu borbu

26.2.2018.
11:17
Screenshot/Boxing Social
VOYO logo

Scott Westgarth, 31-godišnji boksač preminuo je jutros u bolnici nakon pobjede koju je ostvario prije dva dana. Westgarth je u važnom dvoboju na bodove pobijedio Deca Spelmana, ali pozlilo mu je ubrzo nakon meča.

On i Spelman razgovarali su s novinarima nakon borbe, a na Westgarthu se vidjelo da nije dobro. Na putu prema svlačionici reagirala je i hitna služba koja ga je prevezla u bolnicu, a ostale borbe koje su se trebale održati te večeri su otkazane. Među njima je bio i Curtis Woodhouse, bivši nogometaš koji je cijelu karijeru proveo igrajući za engleske niželigaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westgarth je bio autsajder u toj borbi, ali uspio je izdržati i doći do pobjede te se približiti statusu izazivača u poluteškoj kategoriji. Poraženi Spelman je u šoku i ne može vjerovati da se ovo dogodilo nakon njegove borbe:

"Srce mi je potpuno slomljeno i ostao sam bez riječi. Nastavit ću moliti za Scotta i njegovu obitelju. Počivaj u miru prijatelju", napisao je Spelman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragično preminuli boksač debitirao je 2013. godine, a u karijeri je imao šest pobjeda, dva poraza i jednu neodlučenu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo