IMA VREMENA / Hrgovićev stari poznanik ljutit jer ne može u ring s Hrvatom: 'Ta borba će za mene biti osobna!'

Image
Foto: Profimedia

Filip Hrgović je saznao s kim će u ring za svoju borbu karijere. Nakon što je propao meč s Tonyjem Yokom, Hrga će se okušati protiv kineskog bombardera Zhanga Zhileija

9.2.2022.
17:43
Profimedia
VOYO logo

Filip Hrgović neko je vrijeme čekao novog protivnika nakon što mu je propao meč s Tonyjem Yokom, a jučer ga je napokon dobio.

Image
KINESKI MONSTRUM /

Filipa Hrgovića čeka pakao u ringu: Pogledajte diva koji jednim udarcem uspavljuje ljude

Image
KINESKI MONSTRUM /

Filipa Hrgovića čeka pakao u ringu: Pogledajte diva koji jednim udarcem uspavljuje ljude

Kineski teškaš Zhang Zhilei prihvatio je borbu s Filipom Hrgovićem. Tako je 13. boksač prema IBF-u, pristao ući u ring s neporaženim Hrvatom u borbi za mjesto obaveznog izazivača organizacije IBF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je prije pristanka Zhileija, čak 11 boraca koji su u vrhu IBF-ove ljestvice odbilo meč s našim najboljim boksačem.

Izazov karijere

Zhilei Zhang će za Filipa Hrgovića biti najteži izazov do sada u profesionalnoj karijeri. Radi se o opakom boksaču koji boksa u kontragardu, neporaženom ljevaku s 23 pobjede (18 nokauta) uz jedan neriješen meč protiv Jerryja Forresta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbu protiv Hrgovića silno je htio Tony Yoka, ali do tog meča nije došlo jer Francuz od ranije ima ugovoren revanš s Martinom Bakoleom. Bakole i Yoka su se trebali susresti 15. siječnja, ali je priredba otkazana zbog epidemiološke situacije u Francuskoj. Bakole i njegov tim zahtijevali su borbu s Yokom prije nego što se Francuz ponovno susretne s našim Hrgom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova želja se ispunila i Yoka će morati u ring s Bakoleom, a priredba na kojoj će se sukobiti održat će se 14. svibnja. Očito se to Yoki nije svidjelo jer je silno želio u ring s našim boksačem.

Yoka je htio u ring s Hrgovićem

"Imao sam šansu boriti se u borbi koju čekam godinama, ali zahvaljujući Bakoleu ponovno moram čekati. 14. svibnja za mene bit će osobno", objavio je Yoka na svijem Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito se Francuz htio okušati protiv Hrgovića s kojim se borio tijekom amaterske karijere. Yoka je slavio na Olimpijskim igrama u Riju, kao i u nekim ranijim borbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i Hrgović i Yoka morat će se strpjeti za međusobni okršaj koji bi mogao biti sljedeći na redu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo