TEŠKO ZA GLEDATI: / Shrvani Cormier otvorio dušu poslije poraza, stigla snimka koja će posebno dirnuti sve njegove fanove

Image
Foto: Screenshot

Nakon ovog poraza ozbiljno razmišlja o odlasku iz mirovine

19.8.2019.
9:22
Screenshot
VOYO logo

Nakon više od godinu dana StipeMiočić vratio je pojas UFC-ova prvaka u svoj posjed. U fenomenalnoj borbi koja je trajala preko 19 minuta i u kojoj je branitelj naslova DanielCormier zadao više značajnih udaraca (123-98) i činilo se sve do odlučujućeg trenutka u završnici četvrte runde bio bliži pobjedi Miočić je kreirao preokret i došao do velike pobjede.

Image
MIOČIĆEVA POBJEDA BACILA KHABIBA U OČAJ: /

UFC-ov prvak poslao dirljivu poruku Cormieru

Image
MIOČIĆEVA POBJEDA BACILA KHABIBA U OČAJ: /

UFC-ov prvak poslao dirljivu poruku Cormieru

U četvrtoj rundi Miočić je promijenio taktiku i počeo zadavati više udaraca u tijelo Cormiera. Jedan takav, kad je na ulazu u posljednju, petu minutu četvrte runde lijevim krošeom pogodio desnu stranu Cormierova tijela. Nakon toga je uslijedila serija udaraca u glavu, od kojih se srušeni Cormier više nije mogao braniti pa je sudac Herb Dean bio prisiljen prekinuti borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako razočaran

Cormiera je ovaj poraz teško pogodio što se najbolje može vidjeti po snimci intervjua nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran. Ali najgore od svega je što sam iznevjerio svoje trenere. Oni su me molili da se hrvam s njim. I zato mi je jako žao. Nismo napravili ono što smo najviše trenirali. Mislim da sam ih iznevjerio. Jako sam razočaran....", rekao je shrvani Cormier.

Nakon što je izgubio borbu procurila je još jedna dirljiva snimka iz dvorane u društvu sa suprugom i djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li ovo moj kraj? Često donosimo odluke koje baziramo na našim osjećajima. Ja ne želim biti taj tip. Vratit ću se kući i razgovarat ću sa svojom suprugom Selinom i svojim trenerima. Odlučit ćemo što je sljedeće”, kazao je, inače, poslije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo