SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK U VIDEU POKAZUJE KAKO TUĆI ŽENU U IZOLACIJI: / 'U trenutku će joj zasvijetliti pred očima'

Image
Foto: Instagram

Inače, Saunders je uoči karantene bio spreman za meč svog života. Prvak WBO-ove supersrednje kategorije trebao se boriti protiv Canela Alvareza, ali ta je borba, kao i sve druge - odgođena

31.3.2020.
8:41
Instagram
VOYO logo

Svjetski boksački prvak Billy Joe Saunders ovog je puta nadmašio sam sebe. Saunders je, naime, u karanteni snimio video u kojem opisuje kako treba udariti ženu dok se nalazite u izolaciji.

Njegov je video, naravno, netragom nestao zbog raznih reakcija s društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim napraviti jedan video za vas sve očeve, muževe i sve koji imate djevojke. Covid-19 je ozbiljna stvar i svi smo izolirani u malim prostorima", započeo je Saunders priču pa nastavio:

"Ako vam vaša žena puno prigovara, vi pokušavate ostati strpljivi i mirni, no nakon šestog dana biste jednostavno eksplodirali. Odjednom, krenula je prema vama, pljuje vam otrov u lice, spremna reći nešto poput toga da ste ostavili posuđe. Nešto što ju je moglo razljutiti. Hoda prema vama i vi u tom trenutku jednostavno izgubite strpljenje. Eksplodirate i pogodite ju posred brade. U trenutku će joj zasvijetliti pred očima, vidjet će bijelo i pitati što se dogodilo. Neće znati što se događa, a vi je u tom trenutku završite koljenom", govorio je Saunders na skandaloznoj snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVNI TALIJANSKI BOKSAČ IZGUBIO JE BORBU S KORONAVIRUSOM: /

Od posljedica zaraze umrli su mu majka i brat

Image
SLAVNI TALIJANSKI BOKSAČ IZGUBIO JE BORBU S KORONAVIRUSOM: /

Od posljedica zaraze umrli su mu majka i brat

Isprike

Ne treba ni naglašavati da ej video izazvao bijes ženskog dijela njegovih pratitelja. Saunders se na društvenim mrežama nekoliko puta ispričavao zbog videa:

"Nikad ne bih učinio nešto takvo i da vidim nekoga gdje udara ženu, ja osobno bih ga rastavio na komade. Imam kći i da vidim nekoga kako je prst stavio na nju, to bi bio njegov kraj. Ispričavam se ako sam uvrijedio bilo koju ženu. Ostanite blagoslovljeni", napisao je Saunders na svoj Twitter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijelu priču se ubacila i svjetska boksačka prvakinja Claressa Shields koja je snimila video na temu "kako udariti muškarca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Saunders je uoči karantene bio spreman za meč svog života. Prvak WBO-ove supersrednje kategorije trebao se boriti protiv Canela Alvareza, ali ta je borba, kao i sve druge - odgođena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo