Svijet sporta potresla nova nevjerojatna smrt, tuguju i Hrvati

Umjesto nastupa na turniru UFC 168 - šok! Tridesetogodišnji američki borac Shane Del Rosario trebao je nastupiti na zadnjem UFC turniru ove godine, ali je doživio dva srčana udara i preminuo.

29.11.2013.
17:54
VOYO logo

Smrt Shanea Del Rosarija još je jedna šokantna tragedija koja je pogodila svijet sporta ove godine, nadajmo se i zadnja. Inače, potpuno zdravi tridestogodišnjak umro je u četvrtak navečer, nakon što je doživio dva srčana udara zaredom, a liječnici ga nisu mogli spasiti.

Ne radi se o anonimnom borcu već o jednoj od nada UFC-a, koji se između ostalih borio i protiv našeg Stipe Miočića. Naime, Del Rosario je od 13 odrađenbih borbi doživio samo dva poraza, a jedan mu je nanio uporavo hrvatski borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je čuo što se dogodilo, Miočić je bio u šoku.

"Okružen sam obitelji i prijateljima, ali srce me boli koliko mi je žao zbog Shanea i njegove obitelji. On je bio tako dobar čovjek", napisao je Miočić na svom Twitter i Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC-ov teškaš se u karijeri borio i pod okriljem organizacija Strikeforce, M-1 Global, ShoXC i King of the Cage. Bio je i prvi Amerikanac koji je postao svjetski teškaški WBC Muay Thai prvak.

//www.youtube.com/embed/mFXWH2nGYFI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjericu i tugu izrazili su i ostali borci i prijatelji nesretnog sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo