SVI SE PITAJU KAKO MU JE TO PALO NAPAMET: / Miočić otkrio odakle mu ideja za taktiku kojom je nokautirao Cormiera

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press
18.8.2019.
16:05
Profimedia, Zuma Press
VOYO logo

Miočić je slavio tehničkim nokautom i to na neuobičajen način

Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, ponovni je vlasnik pojasa prvaka teške kategorije UFC-a, a do njega je došao svladavši, u četvrtoj rundi naslovne borbe UFC 241 priredbe u Anaheimu, nokautom Daniela Cormiera, čovjeka koji mu je lani u srpnju i oduzeo taj naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je slavio tehničkim nokautom, ali do njega je došao na neuobičajen način. Stipe je dugo čekao, čak tri runde i upijao je salve napada Cormiera, da bi u četvrtoj rundi krenuo s taktikom koja je iznenadila sve pa čak i Cormiera. Miočić je počeo udarati Cormiera u tijelo.

Image
Foto: Profimedia

"Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostaviti otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga", rekao odmah nakon borbe Joe Roganu, a na konferenciji za medije objasnio je odakle mu ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener i ja smo vidjeli jednu borbu Andersona Silve u kojoj je ta taktika upalila pa smo se dogovorili da ćemo i mi pokušati s tim", kazao je Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo