SVE JE SPREMNO ZA BOKSAČKI SPEKTAKL U PULI: / Hrvatski vitezovi protiv talijanskih boksača kreću po prvu pobjedu

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski adut u meču protiv Talijana bit će zasigurno Puljanin Marko Čalić

30.3.2018.
12:28
PIXSELL
VOYO logo

Zahvaljujući Svjetskoj boksačkoj ligi Pula će nakon dugo vremena ponovno biti domaćin jednom svjetskom boksačkom spektaklu odnosno meču između Croatian knights odnosno hrvatskih vitezova i talijanskog tima Italian Thunder koji će se 13. travnja u 20 sati održati u pulskom Domu sportova "Mate Parlov", najavili su organizatori na konferenciji za novinare.

Podsjetivši kako su hrvatski vitezovi do sada izgubili sva četiri uvodna meča Svjetske boksačke lige i to u gostima od talijanskih Gromova 3-2, od Engleza s uvjerljivih 5-0 te od Francuza u Zadru s 4-1, tajnik boksačkog kluba Pula i predsjednik Organizacijskog odbora Miroslav Hlušička kazao je kako atraktivni mečevi, poznati boksači, vrhunska organizacija te činjenica da se prijenos mečeva odvija u više od 190 zemalja svijeta, čine ovu sportsku priredbu vrhunskim događajem kako za sportaše tako i za publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po uspjeh

"Svjetska boksačka liga je svojevrsna poveznica između amaterskog i olimpijskog boksa te profesionalnih boksača. Upravo iz tog razloga mečevi su doista atraktivni u kojima publika može uživati" - istaknuo je Hlušička dodavši kako do danas, boksači koji su nastupali u Svjetskoj ligi osvojili su ukupno 23 olimpijske medalje.

Hrvatski adut u meču protiv Talijana bit će zasigurno Puljanin Marko Čalić koji u profesionalnim vodama ima šest mečeva i isto toliko pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da ću svojim nastupom, i nadam se pobjedi, doprinijeti uspjehu hrvatskih vitezova. S nestrpljenjem očekujem taj meč jer će to biti moj prvi meč u dvorani Mate Parlov" - poručio je pulski boksač Marko Čalić.

Direktor Pula sporta Ivan Glušac izvijestio je novinare kako su ulaznice za ovaj meč u prodaji od utorka te kako očekuje više od dvije tisuće posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo