ŠTO SE KRIJE IZA NEVJEROJATNE TRANSFOMACIJE MIKEA TYSONA? / 'To mi je pomoglo da izgubim preko 45 kilograma'

Image
Foto: Screenshot

Odlučio je riješiti se loših navika i opake ovisnosti

24.5.2020.
12:30
Screenshot
VOYO logo

Prije dva tjedna jedan od najboljih boksača svih vremena Amerikanac MikeTyson (53) iznenadio je javnost kada je poručio da je sve je bliže povratku u ring. Barem u humanitarne svrhe. Desetak dana nakon što je objavio video u kojem je najavio povratak u ring zbog dobrotvornog meča u četiri runde, "Iron Mike" je objavio novu snimku s priprema za povratak u ring. Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji još jednom je oduševio svoju vjernu vojsku fanova pokazavši brzinu ruke i snagu udaranja.

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE KAKAV PAKAO ČEKA TYSONA U RINGU: /

Hollyfield odrađuje brutalne treninge i izgleda poput zvijeri

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE KAKAV PAKAO ČEKA TYSONA U RINGU: /

Hollyfield odrađuje brutalne treninge i izgleda poput zvijeri

"Vratio sam se," zaključio je Tyson video jednostavnom, ali jasnom porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo potom javio se njegov stari neprijatelj Evander Holyfield (57), koji je također poručio da se vraća. Na koncu su legende ušle u pregovore i očekuje se da će ući u ring po treći put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prije nekoliko godina bilo je nezamislivo da će Tyson ikad više staviti boksačke rukavice na ruke. Natukao je 170 kilograma, a bio je i ovisan o kokainu. Te 2009. shvatio je da je dosegnuo dno i odlučio je uzeti stvari u svoje ruke. Nekoliko godina potom pojavio se u emisiji Oprah Winfrey gdje je otkrio tajnu svoje transformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvari du dana drugačije u mom. Ne drogiram se i ne idem više po noćnim klubovima i sve što danas radim u životu strukturirano je oko poboljšanja mog života i život moje obitelji. Izgubio sam preko 45 kilograma i osjetio da mijenjam stvari u svom životu. Počeo sam neke stvari raditi drugačije i posao sam vegan. Veganstvo mi je pružilo novu priliku da živim zdravim životom. Bio sam toliko na drogama i lošem kokainu da nisam mogao disati. Imao sam visoki tlak, artritis, umirao sam, a kada sam postao vegan svi problemi su gotovo nestali", otkrio je Čelični Mike.

Što se tiče borbe velikana vrijedi podsjetiti kako je Holyfield u karijeri odradio 57 borbi, od čega je 44 pobijedio, deset izgubio, dvaput remizirao, a jednom je meč prekinut. Što se tiče Tysona, on je čak 50 puta odlazio iz ringa kao pobjednik, a izgubio je samo šest puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mike Tyson 2009. godine

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo