FON™: Put do pobjede /

Ovo je koncept novog reality showa kakav još nije viđen na ovim prostorima

Image
Foto: RTL

Riječ je o novom borilačkom showu u kojem ćete pratiti kako izgleda život osam mladih boraca izvan kaveza i dvorane, i sve to na platformi Voyo od 27. srpnja

15.7.2024.
14:20
RTL
VOYO logo

Odbrojavamo još malo do reality showa 'Fight of Nations™: Put do pobjede', showa kakav još nije viđen na ovim prostorima.

Image
Fight of Nations™: Put do pobjede /

Znaju se boriti. Ali, mogu li preživjeti zajedno u kući? Novi reallity show 27. srpnja stiže na platformu Voyo!

Image
Fight of Nations™: Put do pobjede /

Znaju se boriti. Ali, mogu li preživjeti zajedno u kući? Novi reallity show 27. srpnja stiže na platformu Voyo!

Riječ je o novom borilačkom showu u kojem ćete pratiti kako izgleda život osam mladih boraca izvan kaveza i dvorane, i sve to na platformi Voyo od 27. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji je koncept FON ™ -a?

FON ™ želi pokazati gledateljima detalje života MMA boraca. Kroz što prolaze, za koga se bore, što ih motivira. Cilj je pokazati emotivne osobne priče s njihov voljenima, kao i teške trenutke nakon izgubljenih borbi.

Ovaj reality show prati osam mladih boraca koji se vide kao buduće MMA zvijezde. Oni će biti podijeljeni u dva tima, hrvatski i srpski, a predvodit će ih i pripremati dva slavna MMA borca Filip Nitro Pejić i Vaso Psiho Bakočević. Pobjednički tim dobit će nagradu od 10.000 eura, a najbolji borac će zaraditi ugovor s FNC-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Individualni izazovi

U svakoj epizodi gledat ćemo borbu jednog borca iz tima Hrvatska i jednog iz time Srbija. Voditelji timova odlučuju koji će se borci boriti u pojedinom meču.

Dva natjecatelja koji se pokažu najboljima kroz sedam epizoda borit će se u pulskoj Areni 7. rujna za 10.000 eura i profesionalni ugovor s FNC-om.

Timski izazovi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pojedinačnih borbi, timovi se natječu u grupnim izazovima, koji su zabavni dio showa, jer to nisu situacije u kojima se borci inače nalaze. Tako će na primjer, veslati s braćom Sinković ili stvarati pjesme uz poznate glazbenike, kako bi donijeli dodatne bodove svom timu.

Team Hrvatska

Trener tima Hrvatska je Filip Nitro Pejić, a u njemu će biti još Erik Pletikos iz Pule, Marko Ančić iz Splita te Fran Luka Đurić i Petar Mujkanović iz Zagreba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Team Srbija

Trener tima Srbija je Vaso Psihopata Bakočević, a uz njega u timu su još Stevan Đurđević i Boris Stanić iz Beograda, Vojo Katanović iz Novog Sada te Uroš Mitić iz Beča.

Na Voyo stiže 27. srpnja

Novi reallity show 'Fight of Nations™: Put do pobjede' na streaming platformu Voyo stiže u subotu, 27. srpnja!

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo