ŠTO GOD SE DOGODI S CORMIEROM, MIOČIĆ NEĆE MOĆI IZBJEĆI 'ZVIJER': / Opet vrši pritisak na UFC, želi se boriti sa Stipom

Image
Foto: Profimedia

Cormier je u nedavnom razgovoru dao ultimatum Miočiću da se moraju boriti do jeseni inače će Cormier završiti karijeru.

14.4.2020.
23:00
Profimedia
VOYO logo

Nikako da MMA zvijer Francis Ngannou dođe na svoje. Jedan od najopasnijih boraca UFC-ove teške kategorije već se mjesecima žali kako se želi boriti protiv Stipe Miočića za naslov prvaka, ali mu UFC to ne dopušta.

NIšta drugačije nije bilo ni u ovoj koronakrizi. Dok vrijeme curi za održavanje treće borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera, Francisu je u nekoliko tjedana čak dvaput odgođen meč sa Jairzinhom Rozenstruikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou smatra da je taj njegov meč ionako nepotreban, ali će se boriti ako UFC to želi.

"Vjerujem da bih se već sada trebao boriti za titulu. Vjerovao sam da ću nakon borbe Stipe i Cormiera ja biti taj koji je na redu. A sada bih trebao nastupiti u meču koji nije ni za titulu ni za privremeni pojas. No, nije ni na meni da donosim takve odluke. Nisam ja taj koji odlučuje što će se dogoditi bez obzira na to što je po mom mišljenju pošteno, a što nije. Ponavljam, nije do mene pa činim ono što se od mene traži, ali zaista vjerujem da sam bio u poziciji za novi napad na titulu. To je moje mišljenje", rekao je Ngannou u emisiji Inside the Cage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jun 29, 2019; Minneapolis, MN, USA; Francis Ngannou (red gloves) reacts after beating Junior Dos Santos (blue gloves) during UFC Fight Night at Target Center., Image: 452712595, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

[FOTO] UGOVARA SE ‘NAJZGODNIJA’ UFC BORBA NA TAJNOM OTOKU: ‘Nas dvije želimo to napraviti, bit će dobro za navijače’

Image
[FOTO] UGOVARA SE 'NAJZGODNIJA' UFC BORBA NA TAJNOM OTOKU: /

'Nas dvije želimo to napraviti, bit će dobro za navijače'

Image
[FOTO] UGOVARA SE 'NAJZGODNIJA' UFC BORBA NA TAJNOM OTOKU: /

'Nas dvije želimo to napraviti, bit će dobro za navijače'

Borba koja će se vjerojatno dogoditi

Miočić je prije dvije godine nanio težak poraz Ngannou, ali nakon nekog se vremena Kamerunac vratio u veliku formu. U prvoj je rundi efektno meo velikane Caina Velasqueza, Curtisa Blaydesa i Juniora Dos Santosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier je u nedavnom razgovoru dao ultimatum Miočiću da se moraju boriti do jeseni inače će Cormier završiti karijeru. Borba Miočića i Ngannoua izgledna je u budućnosti, ali zasad obojica imaju posao koji moraju odraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo