OSVANUO NOVI VIDEO O MIOČIĆU KOJI ĆE VAS NAJEŽITI: / Stipe svakim danom sve više postaje prava superzvijezda

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Novi Miočićev video sjajno pokazuje trnovit i težak put vatrogasca iz Clevelanda na putu prema UFC besmrtnosti

23.2.2018.
8:53
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Aktualni teškaški UFC prvak Stipe Miočić svakim danom sve više postaje prava superzvijezda u ovoj elitnoj organizaciji slobodne borbe. Nakon podcjenjivanja UFC-a i formalnog predsjednika Dane Whitea te većeg dijela američke javnosti, Miočić je konačno počeo dobivati poštovanje koje zaslužuje.

OKRŠAJ MIOČIĆA I CORMIERA BIT ĆE POVIJESNI TRENUTAK ZA UFC: Odlučili su spojiti ono što je bilo nespojivo! ‘To je borba mog života’

Pobjeda protiv Francisa Predatora Ngannoua lansirala je Miočića u orbitu MMA besmrtnosti. Vatrogasac iz Clevelanda postao je prvi borac koji je triput uzastopno obranio teškaški pojas u UFC-u. Navedeno je konačno natjeralo službeni UFC da više marketinški počne ulagati u Miočića, kao što su ulagali u Ngannoua kojeg su silno htjeli vidjeti na tronu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC navijao za Predatora

Šefovi UFC-a otvoreno su navijali za Predatora, zbog toga što je "kamerunsko-francuska zvijer" marketinški isplativija, atraktivnija za fanove, što je pohlepnom Whiteu i društvu u UFC-u možda i najvažnije jer je pala prodaja pay per viewa. I to je ono što brine UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, veći dio američke javnosti više je šansi davao Ngannouu, posebno nakon njegove ekspresne i moćne pobjede nad Overeemom, koji je završio na podu već u prvoj rundi, nakon jednog "izleta" u prazno, što ga je koštalo razornog aperkata u njegovoj bradi i velikog medijskog cirkusa u korist Predatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Stipe je protiv Ngannoua pokazao svu svoju borilačku raznovrsnost koju posjeduje, u stojci i u parteru. "Školovao" je bahatog Ngannoua i pokazao mu da se šampionom, barem u ovo današnje vrijeme slobodne borbe, posebno u UFC-u, ne može postati samo zahvaljujući razornom udarcu i iznimnim fizičkim predispozicijama, nego moraš biti kompletan borac i moraš imati – srce.

Miočić oduševio

Vatrogasac iz Clevelanda oduševio je kompletnu američku borilačku javnost, kao i širu bazu pratitelja ovog zahtjevnog i brutalnog sporta, svojom pametnom i sjajnom prezentacijom protiv Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Stipe napokon počeo dobivati tretman koji zaslužuje od svojih poslodavaca, što možemo vidjeti prema angažmanu u reality showu "The Ultimate Fighter", ali i po supermeču protiv UFC prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera koji ćemo gledati ovog ljeta, a koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog sporta. Tako se na internetu pojavio novi video highlightsa Miočićevih najboljih nokauta i poteza na putu prema tronu, kojim se američkom Hrvatu odaje priznanje za sve što je napravio u organizaciji i sportu općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo