Play ponuda

POTVRDIO DANA WHITE / Stipe Miočić se vraća i odmah će se boriti za naslov prvaka u teškoj kategoriji

Image

'Stalno vam govorim da ja svake subote imam borbe. Ako ćete se boriti, ima s kim ćete se boriti', rekao je White za ESPN

8.7.2021.
16:45
Play ponuda

Šef UFC-a Dana White šokirao je svojom odlukom teškaškog prvaka Francisa Ngannoua, ali i cijeli MMA svijet. Naime, samo tri mjeseca nakon što je nokautirao Stipu Miočića i postao prvak, UFC je odlučio organizirati borbu za privremenog prvaka teške kategorije između Derricka Lewisa Ciryla Ganea.

No ovo se pokazalo da nije loša vijest za Stipu Miočića. Naime, Omogućit će mu se još jedna velika borba za naslov prvaka. Najavio je to i potvrdio sam šef UFC-a Dana White.

Image
MMA SVIJET U ŠOKU /

UFC zaobišao Ngannoua, Miočića i Jonesa i dogovorio borbu za privremenog prvaka teške kategorije

Image
MMA SVIJET U ŠOKU /

UFC zaobišao Ngannoua, Miočića i Jonesa i dogovorio borbu za privremenog prvaka teške kategorije

Stipina šansa za novi naslov prvaka

"Stalno vam govorim da ja svake subote imam borbe. Ako ćete se boriti, ima s kim ćete se boriti. Ako nećete, onda čekajte i idite na odmor. Imamo Derricka Lewisa protiv tipa koji dolazi i koji je neporažen. To je odlična borba, a pobjednik će ići na Ngannoua kad bude spreman. Onda, tko god pobijedi u toj borbi, Stipe će biti spreman za njega", rekao je Dana White u razgovoru za ESPN.

Osvrnuo se i na sudbinu Jona Jonesa koji je prešao u tešku kategoriju, ali još se uvijek nije borio u njoj. Kako stvari stoje, ni neće.

Jon Jones se neće boriti do sljedeće godine. Ne želim pričati o njemu i nije me briga što ljudi kažu.

Play ponuda
Play ponuda