MIOČIĆ BRILJIRAO UOČI BORBE ŽIVOTA: / Američki Hrvat pokazao kakva je faca, u tome leži spas za UFC

Image

Stipe se malo pohvatao sa sedmogodišnjim Danielom Jr. koji ga je "svrkao" u parteru.

20.1.2018.
9:50
VOYO logo

Aktualni teškaški UFC prvak Stipe Miočić dobro je raspoložen i samouvjeren uoči svoje treće obrane teškaškog pojasa.

U nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu, Stipe protiv zastrašujućeg nokautera Francisa Predatora Ngannoua ima priliku ući u UFC povijest. Naime, ako Stipe i po treći uzastopni put obrani pojas prvaka, postat će prvi teškaš kojem je to uspjelo u kraljevskoj teškoj UFC diviziji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARKO PETRAK ZA NET.HR NAJAVLJUJE BORBU GODINE: ‘Ako Stipe obrani pojas, UFC-u srušit će se svijet. Samo, strah me jedne stvari…’

Miočić poslao jasnu poruku

Miočić je na vaganju poručio Ngannouu i svima koji ne vjeruju u njega da će ostati prvak. Nije tajna da šef organizacije Dana White želi vidjeti na tronu upravo Ngannoua jer je kamerunsko francuska ljudska zvijer, kako ga je jednom White nazvao oduševljen njime kao svojevrsnim spasiteljem prodaje PPV-ova koja je pala, marketinški isplativija od mirnog i povučenog Miočića, vatrogasca iz Clevelanda.

"Jak je, strašan je, ali to me ne brine. Pojas ostaje kod mene, kratko i jasno", kratko je rekao Stipe koji je na vaganju imao 111 kilograma, sedam manje od Francuza koji je imao 118,8...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Normalan i pristupačan lik

Koliko se radi o normalnom i pristupačnom liku, Miočić je pokazao i za vrijeme susreta s sinom još jedne UFC zvijezde, Daniela Cormiera, prvaka poluteške divizije koji također na UFC 220 eventu u Bostonu ima borbu. I upravo to, ako su i malo pametni u UFC.u, bi moglo biti prepoznato kao marketinški isplativo. Kao što je Marko Petrak s Fight Site u razgovoru s nama kazao, Stipe je marketinški prilično dobro iskoristiv i kao takav mogući spas za PPV prodaju za organizaciju.

Image
MARKO PETRAK ZA NET.HR NAJAVIO BORBU GODINE: /

'Ako Stipe pobijedi, UFC-u će se srušiti svijet. Samo, strah me jedne stvari...'

Image
MARKO PETRAK ZA NET.HR NAJAVIO BORBU GODINE: /

'Ako Stipe pobijedi, UFC-u će se srušiti svijet. Samo, strah me jedne stvari...'

Ako bi se u njega pravilno i pošteno komercijalno ulagalo kao i u sad, primjerice, Ngannoua, onda bi on bio i njima financijski isplativiji. Da ih natjera na promjenu razmišljanja, Stipe ima priliku u borbi protiv Ngannoua. U slučaju pobjede, White bi se morao okrenuti Stipi i početi s njim bolje surađivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nije previše elokventan, ne voli previše pričati s medijima. UFC nije niti pokušao iskoristiti to što je Stipe vatrogasac, što spašava ljude, to št je heroj, to što radi, to što izgleda prilično normalno", kazao nam je Marko Petrak.

Dječak ga 'natjerao' da tapka

Pa se tako Stipe bio malo pohvatao sa sedmogodišnjim Danielom Jr. koji ga je "svrkao" u parteru... Mali ga je uspio"srušiti" Stipu na pod i natjerati ga da tapka, na opće oduševljenje prisutnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier stariji će na UFC-u 220, na kojem se bori Miočić, braniti naslov prvaka u poluteškoj kategoriji protiv odličnog Švicarca Volkana Oezdemira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo