SPREMNI ZA NAJSEKSI MMA BORBU IKAD? / Zaboravite Nurmagomedova i McGregora, ovo je ogled koji svi priželjkuju

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Obje su se ove godine borile samo jednom i upisale poraze, no...

22.10.2018.
11:40
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Informacija je još uvijek u domeni nepotvrđene, no sve se glasnije priča da bi na prvom UFC-ovom eventu sljedeće godine moglo doći do borbe koju svi s nestrpljenjem očekuju. Ne zbog toga što su u pitanju neporažena istaknuta lica kategorije, razlog je sasvim drugačije prirode.

Iako i jedna i druga karijeru žele graditi isključivo na rezultatima koje postižu, činjenica je da su Paige VanZant i Rachel Ostovich vrlo popularne na društvenim mrežama na kojima se trude ostaviti trag objavama koje nerijetko imaju malo veze s mještovitim borbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se dobra gledanost

Uostalom, obje su se ove godine borile samo jednom i obje su pritom poražene u svojim nastupima, VanZant (MMA omjer 7-4) jednoglasnom sudačkom odlukom nakon borbe protiv Jessica-Rose Clark, a Ostovich (MMA omjer 4-4) u borbi protiv Montane De La Rosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o njihovom mogućem sučeljavanju prenosi portal Fightsite. Hoće li biti gledaniji od onog u kojem su se nedavno sučelili Habib Nurmagomedov i Conor McGregor teško je reći, ali je sasvim jasno da bi obje borkinje u njega ušle s namjerom dokazivanja. A o gledanosti će odlučiti publika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo