SPREMA LI SE NAJVEĆI MEČ SVIH VREMENA? / Joshui prijeti zastrašujući boksač s maskom koji protivnike ruši kao od šale

Image
Foto: AFP
30.4.2017.
14:56
AFP
VOYO logo

Odgovor je: Naravno, može! Naime, boksački svijet htio bi vidjeti meč za naslov između Joshue i "Brončanog bombardera" Deontaya Wildera (31. godina, 38-0). Wilder je svjetski prvak prema WBC verziji, opaki udarač i jedan od najboljih i najmoćnijih boksača današnjice.

Image
Image

Iako Kličko prema ugovoru ima pravo zatražiti revanš protiv Joshue, te iako se otvoreno nudi čovjek koji je prethodno porazio Vladimira, kontroverzni Tyson Fury, najizglednije kako će Joshuin izazivač biti upravo Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilder je neporaženi boksač, koji je 37 od svojih 38 dvoboja završavao nokautom! Još impresivnije zvuči podatak da je čak 18 nokauta stiglo u prvoj rundi meča. Joshua je u 19 mečeva ostvario isto toliko nokauta. Stoga, bila bi to okršaj dva rasna udarača. Amerikanac je visok 201 centimetar, ima raspon ruku 211 centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SREDIO JE KLIČKA, TKO JE SLJEDEĆI? Joshua je spreman za bilo koga, Fury mu poručio: ‘Let’s dance!’

Uspoređujući njega i Joshuu, Wilder je tri centimetara viši od Britanca i ima isto toliko centimetara duži raspon ruku. Joshua je jedino teži i to četiri kilograma od Wildera. Stoga, već sad se govori kako bi boksačke organizacije, promotori i svi oni koji participraju u boksačkom svijetu, koji mogu odlučivati, koji imaju utjecaja, trebali već sad krenuti u realizaciju možda i najveće borbe svih vremena. Jer, borba Joshue i Wildera to bi i bila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ide prema planu. Sad ću te vidjeti Anthony Joshua. Nemoj se previše opustiti", napisao je Wilder na svom Twitter profilu i zagolicao maštu čitavog borilačkog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno bi se htio boriti protiv Joshue. Svi bi taj okršaj htjeli vidjeti i ja svojim fanovima želim dati ono što žele. Sad na red dolaze mladi i moćni borci. Upravo zato svi najviše u boksu pričaju o meni i Joshui", kazao je Wilder u intervjuu za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo