u noći sa subote na nedjelju / Spektakl na RTL-u: Ivana Habazin bori se protiv najbolje boksačice svijeta Claresse Shields!

Claressa Shields nešto je što još ženski boks nije vidio. Dva olimpijska zlata i dva svjetska. I pazite sad, u gotovo 90 mečeva ima samo - jedan poraz

3.10.2019.
19:59
VOYO logo

Ostanite budni ove subote uz RTL jer je pred najboljom hrvatskom boksačicom Ivanom Habazin meč karijere. U američkom Flintu bori se protiv najbolje boksačice današnjice, dvostruke olimpijske pobjednice Amerikanke Claresse Shields. Prijenos počinje u 3 sati i 30 minuta.

Nakon gotovo godinu dana od posljednjeg meča, Ivanu Habazin čeka najveći u karijeri. U noći sa subote na nedjelju u američkom Flintu stat će ispred domaće zvijezde i najbolje boksačice današnjice - Claresse Shields

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se dobro, stanje je dobro, odradila sam najbolje pripreme do sada tako da vjerujem da ću biti u najboljem izdanju i to je to vidjet ćemo što će biti u subotu. Ja se nadam da ću pobjediti i ići ću definitivno na sve ili ništa", kaže nam, svjetska prvakinja od IBO-u.

Za meč, koji je Ivana okarakterizirala kao onaj koji joj može promijeniti cijeli život, pripremala se gotovo pet mjeseci u Kolumbiji. Za najbolje izdanje trebala je najveća izolacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam odlične sparing partnere. Sparirala sam doslovno s pet ljudi kroz ove pripreme pet tjedana tako da odradili smo sve savršeno i ja se nadam da ću je nokautirati. Osjećam da imam snagu nokauta jer je to jedina sigurna pobjeda", tvrdi. 

Uživo na RTL-u

Zadatak nikad teži. Claressa Shields nešto je što još ženski boks nije vidio. 24-ogodišnja Amerikanka ima besprijekornu amatersku karijeru. Dva olimpijska zlata iz Rija i Londona i dva svjetska. I pazite sad, u gotovo 90 mečeva ima samo - jedan poraz. Naravno, i profesionalna karijeri je savršena, devet pobjeda u devet mečeva, a vlasnica je svih pojaseva srednje kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolja stvar kod Clarise su zapravo njezina usta za to treba uvijek pazit jer je veoma darovitog govora. Šalim se. Ima dobar desni direkt, ima dobar lijevi kroše i radi puno kombinacija. Tako da radili smo na tome da to uspijemo anulirati", govori Ivana.

Ivana je zato dosta radila na obrani, povećala je brzinu i usavršila kretnje pa zato pritiska nema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno će me trema uhvatiti ovih dana kad sve krene pred meč šta je zapravo i normalno. Naravno da sam sve podredila tome. Nisam bila na bratovom vjenčanju, mislim da to jako puno govori, ali jednostavno radila sam na sebi ne samo fizicki nego i psihološki da se pripremim da je to sve ili ništa", poručila je. 

Na kocki su dva pojasa, onaj WBO-a i dijamantni WBC-a. Za ovaj meč obje borkinje spustile su se u nižu kategoriju, odnosno super welter, a vi ćete najvažniji meč Ivane Habazin moći pratiti uživo na RTL-u u noći sa subote na nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo