ŠOK ZA SPORTAŠICU: / Mlatila se, a nije znala da je tri mjeseca trudna!

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Brazilska specijalistica za mješovite borilačke vještine (MMA) Kinberly Novaes odradila je dvoboj u ovom brutalnom sportu u trenutku kad je bila tri mjeseca trudna.

17.8.2015.
18:49
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Ne samo da se Novaes borila u kategoriji slamka protiv Renate Baldan, nego je i pobijedila i osvojila naslov prvakinje u organizaciji Noxii. Danas je trudna šest mjeseci, zbog čega joj je propao meč koji je ugovorila za 21. kolovoza. Kako je uopće došlo do toga da se borila u 'blaženom stanju'?

"Tvrdoglava sam, ne volim ići doktoru"

"Malo sam tvrdoglava, ne volim ići doktoru. Neko sam se vrijeme osjećala loše, imala sam glavobolje i grčeve. Bila sam umorna, nisam mogla ni trčati. Ni uz dijetu nisam mogla skinuti kilograme za sljedeću borbu, uzimala sam čak i laksative, a doktoru sam otišla tek kad me nagovorio maser. Liječnik me odmah pitao jesam li trudna, a ja sam tvrdila da nisam. Uzeo mi je krv i sat vremena kasnije mi je rekao da sam trudna. Briznula sam u plač, istrčala sam iz bolnice, ali shvatila sam da je to dobra vijest. Mislila sam da sam bolesna, a ustvari ću dobiti bebu", prepričala je Novaes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovornost za činjenicu da je pustio trudnu sportašicu u borbu preuzeo je promotor organizacije Noxii Bruno Barros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam tražio test. Čak nisam ni pomislio da je moguće da se žena bori do

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo