'NIJE BILO NAMJERNO' / Smakići otkrio kako je ozlijedio Furyja: 'Nije to bio lakat kao što se pisalo'

Image
Foto: Profimedia

Posjekotinu iznad oka Furyju je nanio hrvatski boksač Argon Smakići, pa ćemo borbu za apsolutni nasloov gledati tek 18. svibnja

7.2.2024.
10:53
Profimedia
VOYO logo

Na boksački meč za apsolutnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji između Tysona Furyja i Oleksandra Usika još ćemo neko vrijeme pričekati, nakon što je dvoboj koji se treba održati 17. veljače u Saudijskoj Arabiji, odgođen jer je Britanac ozlijeđen na treningu.

Image
MEČ STOLJEĆA /

Poznat novi datum borbe Tysona Furyja i Oleksandra Usika

Image
MEČ STOLJEĆA /

Poznat novi datum borbe Tysona Furyja i Oleksandra Usika

Posjekotinu iznad oka Furyju je nanio hrvatski boksač Argon Smakići, pa ćemo borbu za apsolutni nasloov gledati tek 18. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je Smakići objasnio kako je došlo do posjekotine na treningu.

"Nažalost, izgleda kao loša vijest jer sam otkazao najveću borbu, ali to nije bilo namjerno. Tyson je izgledao dobro. Ne mogu reći da nije bio u formi kako ljudi pišu. U tom trenutku vukao mi je glavu prema dolje, možda bi završila i na laktu. Bio je to običan udarac, a ne lakat kao što se pisalo u medijima", rekao je hrvatski boksač, pa dodao što je Fury sve radio tijekom sparinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U četvrtak smo odradili sparing kasno navečer, u petak smo doručkovali u 11 sati, a onda su rekli da idemo na sparing u 12. Bilo nam je prerano i nismo se odmorili. Bio sam umoran od prethodnog dana, a Tyson je radio neke trikove. Voli reći 'kobasice mala', on je takav tip. Ponekad bi plesao ili pjevao u ringu. Imali smo puno takvih stvari na sparingu."

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo