SKANDALOZNO: / Pogledajte s kakvom se tetovažom Arkanov sin pojavio pred našim borcem

Image
Foto: Screenshot

Arkanov sin sa tetovažom Gavrila Principa

30.5.2019.
18:49
Screenshot
VOYO logo

Mladi srpski boksač Željko Ražnatović i naš predstavnik Petar Mrvalj u petak će ući u ring dvorane "Ranko Žeravica", a dvojica su se boksača susrela u četvrtak na službenom vaganju. U jednom su trenutku oba sportaša skinuli majice, pa je tako javnost opet dobila prigodu vidjeti golemu tetovažu Gavrila Principa na desnoj nadlaktici.

Sučeljavanje prošlo bez incidenta

Video trenutka pojavio se i na društvenim mrežama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučeljavanje je prošlo bez incidenta, a Ražnatović nije htio politizirati borbu iako je tijekom emisije "Dobro jutro Srbijo" jedan od voditelja dobacio kako bi Mrvalj postao junak u Hrvatskoj kada bi pobijedio Ražnatovića, ali udica nije bila uhvaćena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana

Podsjetimo, Petra Mrvalja očekuje nešto što bi se bez pretjerivanja moglo nazvati “teškim gostovanjem”. Boksač iz Čapljine nastupit će u Beogradu u dvorani “Ranko Žeravica” u borbi protiv 22-godišnjeg Veljka Ražnatovića, inače sina srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i pjevačice Svetlane Ražnatović Cece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Debi u rodnom gradu, protivnik mi je Hrvat – što mogu bolje od toga poželjeti. Spremam se pakleno. Boks je moj život! Imam tu sreću da radim s najboljim trenerima i vjerujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svjetlu”, rekao je Ražnatović za srpski portal BLIC. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Mrvalj puno iskusniji od srpskog boksača

“Dodatno me motivira što je moj idući suparnik Hrvat i što se prvi put borim u rodnom gradu. Dat ću sve od sebe da ga nokautiram. Bit će to moj poklon Beogradu”, poručio je Arkanov sin nedavno, prenosi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ARKANOV SIN OPASNO PRIJETI HRVATSKOM BOKSAČU: /

'Bit će to moj poklon Beogradu'

Image
ARKANOV SIN OPASNO PRIJETI HRVATSKOM BOKSAČU: /

'Bit će to moj poklon Beogradu'

Inače, Mrvalj je puno iskusniji od srpskog boksača. Iz njega je 19 mečeva u kojima je upisao devet pobjeda, dok je mladi Ražnatović nastupio u šest mečeva, a u svima je slavio, od čega tri puta nokautom. Prema Mrvalju je pokazao ogroman respekt.

“Petar je mnogo opasniji, agresivniji. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima dosta pobjeda, poslijednji meč je također riješio u svoju korist. Poštujem ga, ali se nadam da će biti četvrti rival kojeg ću nokautirati”, izjavio je Ražnatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo