SEKSI RONDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: / Poslala opaku poruku najbogatijem sportašu svijeta

Image
Foto: AFP

Američka specijalistica za mješovite borilačke vještine Ronda Rousey još je jednom uputila provokaciju ponajboljem boksaču današnjice Floydu Mayweatheru.

11.8.2015.
9:36
AFP
Play logo

Rousey je nedavno dobila nagradu ESPY za sportsku izvrsnost u kategoriji najboljeg borca, pobijedivši upravo Mayweathera koji se lani na istoj dodjeli pravio da za nju nikada nije čuo. Naravno, nakon što je dobila nagradu lijepa Ronda je okrznula svjetskog prvaka u kategoriji velter.

"Ja se borim za život"

"Pitam se kako se Floyd Mayweather osjeća kad ga je potukla žena. Baš bih ga sad voljela čuti kako se pretvara da ne zna tko sam", rekla je neporažena UFC-ova prvakinja u kategoriji bantam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ponedjeljka joj je, pak, tijekom internetske komunikacije s obožavateljima stiglo pitanje bi li mogla pobijediti Mayweathera. Odgovor je, naravno, bio upečatljiv.

Play logo

"Floyd je jedan od najboljh boksača svih vremena. U boksačkom meču bi me sigurno pobijedio. No, mene nažalost ne zanimaju mečevi. Ja se borim za život. U borbi bez pravila, vjerujem da mogu pobijediti svakoga na ovom planetu. Boks je slatka znanost sa strogim pravilima i ja ga iznimno poštujem i nastojim se popraviti u njemu svaki dan. Ali, ako govorimo o borbi bez pravila, ovo je moj iskreni odgovor", rekla je bivša džudašica koja je 11 od svojih 12 pobjeda u UFC-u ostvarila u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo