OPET JE U ELEMENTU / 'Savageu' Babiću propala borba pa se okomio na Hrgovića: 'Vi slabiji javite se kockastoglavom idiotu'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Babić sada aktivno traži protivnika, ali opet ne želi se boriti protiv bilo koga

12.10.2021.
22:28
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Ponajboljem i svakako najpopularnijem hrvatskom boksaču Alenu Babiću iznenada je, prije dva dana, propao najveći meč karijere. "Savage" se trebao boriti protiv 42-godišnjeg bivšeg teškaškog prvaka Lucasa Brownea u Londonu 30. listopada, ali meč je propao.

"Gledajte, ne zna se sad hoće li biti taj protivnik. Neka su druga saznanja došla pa se sad preispituje njegovo mjesto u tom meču. To vam je mala ekskluziva, najvjerojatnije tražimo drugog protivnika", rekao je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić sada aktivno traži protivnika, ali opet ne želi se boriti protiv bilo koga. Slavni teškaš Derek Chisora ponudio je Babiću svog sparing-partnera, Georgea Foxa, ali Babić je to s poštovanjem odbio jer ipak je riječ o boksaču koji je 379. na ljestvici, a Babić se ne želi boriti protiv tako nisko rangiranih boksača.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Okomio se na Hrgovića

"Uz dužno poštovanje prema šampionu Dereku Chisori, taj tvoj borac mora popiti puno mlijeka i postavi veći i bolji. Čovječe, on je 379. na ljestvici. To bi bio masakr", napisao je Babić i tako odbio meč s 29-godišnjim Foxom koji ima skor 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu Babić nije mogao izdržati i okomio se ponovo na svog najvećeg rivala Filipa Hrgovića. "Svi vi koji ste ispod 300. mjesta na listi, kontaktirajte kockastoglavog idiota. On će vam dobro platiti. Samo se javite timu 'Animal' i potvrdite datum. Ja želim pravu borbu", napisao je Babić na svom Instagramu.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo