JAKO GRUBE RIJEČI / 'Savage' Babić će podivljati kada ovo vidi. Hrgović otišao korak dalje i brutalno izvrijeđao svog najvećeg rivala

Image
Foto: Profimedia

Borci su odradili službeno vaganje i naš je borac znatno teži od protivnika

4.12.2021.
14:35
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, nalazi se u Las Vegasu gdje iščekuje 14. profesionalnu borbu. U noći sa subote na nedjelju borit će se protiv njemačko-srpskog borca Emira Ahmatovića (34) , a riječ je o borcu koji je do sada imao deset mečeva i u svima je slavio, a sedam puta je završavao borbe nokautom.

Ahmatović je prema BoxRecu 119. teškaš svijeta, i bolje je rangiran od borca s kojim se Hrgović trebao boriti. Ahmatović do sada nije boksao protiv boksača zvučnih imena i Hrgović će mu biti najjači protivnik do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borci su odradili službeno vaganje i naš je borac znatno teži od protivnika. Hrga ima 112 kila, a Ahmatović je na 103.6. Hrgović je održao i nekoliko intervjua, a u jednom od njih, za Boxing Special, dosta je žestoko izvrijeđao svog najvećeg rivala Alena Babića.

Napao Babića

"On je jednostavno retardiran tip koji želi pozornost, nije se borio ni sa kim, samo spominje moje ime da dobije slavu i pozornost hrvatskih medija. Jednostavno je retardiran, nema potencijal da bude dobar u teškaškoj diviziji. On je klaun koji puno priča", rekao je Hrgović, a Babić će mu sigurno odgovoriti u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč će se održati u MGM Grand Areni u Las Vegasu, a trebao bi početi u nedjelju oko 2:30 ujutro po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo