'ZA SVE ONE DJEVOJKE' /

Ruska boksačica oštro oplela po Khelif: 'Spremna sam te ponovno poslati na pod'

Image
Foto: Profimedia

Amineva je jedna od najboljih ruskih boksačica, a u svojoj 6-godišnjoj karijeri slavila je 21 put u 21 meču, odnosno, nikad nije izgubila. Takav fenomen sigurno joj ulijeva mnogo samopouzdanja, pa Ruskinja nema dlake na jeziku

6.8.2024.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama dosta se prašine diže oko ženskog boksa, specifičnije po pitanju alžirske predstavnice Imane Khelif koja je osigurala minimalno broncu.

Image
11. DAN /

Ovo su osvajači medalja u utorak na Olimpijskim igrama u Parizu

Image
11. DAN /

Ovo su osvajači medalja u utorak na Olimpijskim igrama u Parizu

Oko Khelif su se nizale brojne optužbe i teorije: od toga da je muškarac do toga da je žena s XY kromosomom i mnoge druge verzije, pa je pažnja skrenuta s onog što je zaista bitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alžirska boksačica oglasila se i rekla da je nije briga za tuđa mišljenja te da je u Pariz došla po medalju.Uz nju, na društvenim se mrežama oglasila i Ruskinja Azalia Amineva.

Amineva je jedna od najboljih ruskih boksačica, a u svojoj 6-godišnjoj karijeri slavila je 21 put u 21 meču, odnosno, nikad nije izgubila. Takav fenomen sigurno joj ulijeva mnogo samopouzdanja, pa Ruskinja nema dlake na jeziku. Nerijetko se oglasi na društvenim mrežama da izjavi svoja obično gruba mišljenja, a Khalif je poslala oštru poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hej, Imane. Zar ne misliš da je na tebi previše nezaslužene pažnje? Sjećaš li se kako smo boksale na Svjetskom prvenstvu u Indiji 2023. i kako sam te nokautirala? Spremna sam ponoviti taj trenutak i poslati te ponovno na pod za sve one djevojke kojima si se našla na putu."

Amineva nije mogla nastupiti na Olimpijskim igrama zbog zabrane prisustovanja ruskih sportaša izuzev nekolicine kojima je prisustovanje ipak dozvoljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo