REMEK-DJELO MODERNOG BORILAČKOG SPORTA: Ušao je u elitni Octagon i kreirao jedan od najboljih nokauta ikad u UFC-u

Image
Foto: Profimedia

Lando Vannata u prosincu 2016. zapanjio je borilačku javnost nokautom koji je ušao u UFC povijest

27.9.2019.
6:46
Profimedia
VOYO logo

Nadolazećeg vikenda Lando Vannata (10-3-2, 4 nokauta, 5 gušenja), američki UFC borac u lakoj diviziji rodom iz New Jerseyja ponovno ulazi u elitni MMA Octagon. Protivnik na evenetu u Kopenhagenu bit će mu opasni Mark Diakiese (13-3-0) iz Engleske. Prilika je to za oba borca da nastave svoj pobjednički niz, jer su u posljednjim mečevima pobijedili svoje suparnike...

Image
CORMIER ĆE ZBOG RUŽNOG POTEZA PRIČEKATI NA BORBU S MIOČIĆEM: /

Stipe progovorio kada će opet u kavez

Image
CORMIER ĆE ZBOG RUŽNOG POTEZA PRIČEKATI NA BORBU S MIOČIĆEM: /

Stipe progovorio kada će opet u kavez

Remek-djelo

Također, ovo je prilika da se podsjetimo remek-djela iz 2016., najboljeg nokauta te godine u elitnoj organizaciji po više izbora. Lando Vannata na UFC 206 priredbi savladao je Johna Makdessija i tako potvrdio da je jedan od najatraktivnijih borac u cijelom UFC-u. Jako dobar dokaz te tvrdnje je činjenica da je dobio novi UFC ugovor nakon samo jedne pobjede u prvih šest nastupa (1-3-2), ali to je jako dobro opravdao već u prvoj idućeg nastupu pobjedom nad Marcosom Marianom u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se nakon sedam mjeseci

Sad se vraća sedam mjeseci nakon te borbe, a mi smo u prilici ponovno se nakloniti nečem o čemu stručnjaci govore da se rijetko viđa. Riječ je o kružnom udarcu nogom već u drugoj minuti borbe. Nokaut je odjeknuo u američkim borilačkim i ostalim sportskim rubrikama i medijima. Jedan od najčitanijih američkih dnevnih novina USA Today, je na svom web izdanju u prosincu 2016. o nokautu pisao kako je svojim kružnim udarcem Vannata zapanjio publiku u Air Canada Centru u Torontu 10. prosinca ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodio ga je kružnim u glavu, a sve se dogodilo nakon svega minutu i pol borbe u prvoj rundi. Nemojte ni trepnuti", stoji u pisanju USA Today. Nakon svog poteza karijere Vannata je u razgovoru za poznati američki borilački portal MMA Junkie kazao:

"Vježbao sam taj udarac pa valjda 2000 puta u kampovima za vrijeme priprema i treninga, znao sam da će proći. Planirao sam ga izvesti u ovoj borbi, znajući da ga on ne može zaustaviti. Očekivao sam da će biti uspješan. Spreman sam za bilo koga sada, koga mi daju", rekao je Lando Vannata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo