RAT NA MMA SCENI: / Hrvatski i srpski borac žestoko prozivaju jedan drugog; 'Toj starleti glava će završiti u zadnjem redu tribina'

Image

Nakon svega oglasio se i najbolji hrvatski MMA borac

14.4.2021.
11:33
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Đani Barbir žestoko je prozvao poznatog srpskog kolegu Aleksandra "Džokera" Ilića. Razlog je što je potonji navodno odbio borbu s njim.

Image
[FOTO] NAŠ NAJBOLJI MMA BORAC NAPADA SVE REDOM: /

Poznate hrvatske borce proglasio 'debilima' - 'Pitam se je li ih sram što pričaju'

Image
[FOTO] NAŠ NAJBOLJI MMA BORAC NAPADA SVE REDOM: /

Poznate hrvatske borce proglasio 'debilima' - 'Pitam se je li ih sram što pričaju'

"Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me on i njegov menadžer vješto izbjegli. Indirektno me se išlo prikazati kao nedoraslog borca za razinu KSW-a od njegova menadžera. Činjenica je da je Ilić borac kojem je karijera građena na negativnim scorovima te da je precijenjen. Sve što zna je trčati po kavezu i panično bacati lijevi kick. Susrest ćemo se puno prije nego što on to misli, a svima mogu obećati da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina", napisao je na svom Instagramu. Ubrzo mu je Ilić odgovorio istim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor

"Kao što znate priču lažnih ljudi, štakora i bubašvaba koji imaju iza sebe UFC šampione koji su naprimjer izdominirali već šampiona KSW i Usmana samo što nisu završili, ali sad je 2-2 pa Usman mirno može privesti kamp do kraja i odahnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako smo imali primjer najbolje i najtalentiranije borkinje koja je svaki put na korak od UFC-a, protivnica iz Rumunjske skor 2:4 i odjednom priča o UFC-u ne postoji...

Sada ovdje imamo primjer jedne "Djane" koja priča kako se trebao boriti sa mnom, počistio je cijelu diviziju u84, a sve mečeve je odradio kod neustrašivog "Tate" koji čeka Pudzijana u Puli da predvodi main event.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djanice" kod tate si dobio 4-0 skor na negativnim borcima u svojoj dvorani, u svom kavezu, kad budete izašli malo iz zone komfora možemo pričati za nešto. Preko mene hajp i karijeru teško možete graditi, jer moja zadnja tri protivnika su to što jesu, i kao što ćete vidjeti na videosnimci (a dobio sam zeleno svjetlo da objavim prepiske od KSW) nitko nikad nije spomenuo "Djanu" za protivnika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Soldić

Kao što vidite, prihvatio sam sve što je KSW tražio od mene kao i uvijek... Nisam nikad bio biznismen nego borac... Ja sam za razliku od Vas iskren prema svojoj publici uvijek! Ubuduće kad lažete ljudima iznesite i činjenice o vašim potvrdama, zasnivate hajp na svojoj organizaciji i punite glavu momcima koji još nisu ništa prošli, tek su počeli...

Zapita se čovjek je l' mi pratimo i gledamo isti sport, svi su UFC i KSW šampioni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad sam ja počinjao ovaj sport, prije 12 godina, da sam izjavio s 2-1 ili 4-0 da dominiram na sparinzima KSW šampiona ili da ću izdominirati jednog Usmana tadašnji treneri bi me išamarali kao budalu i izbacili iz dvorane.

Srest ćemo se mi doduše, ali ti ćeš biti u publici, a ja ću se boriti u pulskoj Areni! I opet ću imati veću podršku u Vašoj zemlji od Vas samih. Svatko dobije karijeru koju zasluži, ljude ne možete lagati. Toliko o tome tko je real, a tko iluzija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guzite se ko kurve neke da zgrabite ugovor. Dobit ćete ku*ac preko mene, a za ostalo možemo dogovoriti!", poručio je i priložio snimku.

U komentarima mu se javio najbolji hrvatski MMA borac, RobertoSoldić, koji se također nedavno porječkao s Barbirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo