PRVAK JE NA STRANI MIOČIĆA: / Sve je više njih koji imaju istu želju, a on smatra da Stipe to itekako zaslužuje

Image
Foto: AFP

'Uvjeren sam da se osjeća pokradeno'

25.3.2019.
17:20
AFP
VOYO logo

'Kampanja' Stipe Miočića kojom traži revanš protiv Daniela Cormiera i dalje je u punom jeku, odnosno američko-hrvatski borac i dalje smatra da mu treba biti omogućen novi okršaj protiv borca koji je nokautom s njegova struka skinuo pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

Miočić je taj naslov branio rekordna tri puta, najviše ikad kad su u pitanju teškaši, ali nakon poraza više nije ulazio u borbe. Točnije, od tog 7. srpnja 2018. više se nije borio. Cormier jest. Derrick Lewis pokušao je preko njega postati prvak, no u drugoj rundi borbe shvatio je da to baš i nije lako izvediva misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DANA WHITE POČEO GOVORITI O NOVOJ BORBI STIPE MIOČIĆA: /

Revanš protiv Cormiera je na pomolu!?

Image
DANA WHITE POČEO GOVORITI O NOVOJ BORBI STIPE MIOČIĆA: /

Revanš protiv Cormiera je na pomolu!?

Dvaput protiv Cormiera

Jedini borac koji kvari savršen Cormierov niz je Jon Jones, aktualni prvak poluteške kategorije koji je protiv Cormiera na megdan izlazio dvaput. Početkom siječnja 2015. godine obranio je Jones protiv Cormiera naslov poluteškaškog UFC-ovog prvaka, a u srpnju 2017. ponovno stigao do pobjede protiv njega u borbi koja je kasnije proglašena 'no contests' nakon što je Jones pao na dopinškoj kontroli. Cormier je tako na omjeru 22-1-1, a Jones uvjeren da bi u pokušaju da ga dodatno uljepša trebao ponovno stati nasuprot Miočića.

'Bilo bi to sjajno vidjeti'

Miočić svoj revanš zahtjeva na temelju napravljenog u karijeri, a Jones smatra da to i zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, smatram to. Znate, Stipe je napravio toliko toga za kategoriju teškaša. Donosio je uzbuđenja, završavao mnoge borbe. Uvjeren sam da se zbog načina na koji se sve ovako brzo završilo i bez mogućnosti da pokaže što zna on osjeća pokradeno. A i bilo bi sjajno vidjeti revanš", prijenosi mmanews.com Jonesove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo