PROCURILA SNIMKA RAZGOVORA JOSHUE I TRENERA UOČI SEDME RUNDE: / Britanac jednostavno nije bio svoj; 'Zašto se tako osjećam?'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Društvene mreže gore

2.6.2019.
15:29
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Šokantni poraz Anthonija Joshue od 29-godišnjeg Andyja Ruiza Jr. u meču u kojem je branio naslov teškaškog prvaka svijeta prema WBA Super, WBO i IBF verzijama, tema je dana u sportskom svijetu. Finale Lige prvaka i trijumf Liverpoola u potpunosti su pali u drugi plan. Nevjerojatnu noć u Madison Square Gardenu mogli se pratiti u izravnom prijenosu na RTL Televiziji i RTLplayu u nedjelju ujutro, kao i snimku od 14 sati.

Društvene mreže gore, svako malo izađe neki novi video, trenutak, moment, udarac... Sad se pojavila kratka snimka Joshue prije sedme runde, za vrijeme odmora između rundi... U meču se vidjelo da nešto nije dobro s Antonijem Joshuom, da to nije onaj Joshua iz meča sa Kličkom. Britanac je krajem pete runde pitao svog trenera Roba McCrackena "koja je runda", što aludira da nije bio baš svjestan. Sad, je li to zbog udaraca ili je nešto drugo bilo u pitanju, to se ne zna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek te uništava serijom jedan-dva. Bacaj malo više udaraca u tijelo, to je ono što moraš raditi", kazao je trener Joshui koji odgovara:

"Zašto se tako osjećam?", kazao je Joshua svom treneru u kutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksički boksač Andy Ruiz Jr. u nedjelju je ujutro po hrvatskom vremeneu napravio jednu od najvećih senzacija u povijesti boksa, svladavši u New Yorku tehničkim nokautom u sedmoj rundi svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to spektakularan meč u kojem su u trećoj rundi oba boksača završila na podu, da bi u sedmoj rundi Ruiz razornom serijom udaraca nokautirao Joshuu, koji nije mogao nastaviti meč. Joshui je sudac u meču brojao čak četiri puta. Britancu je to bio prvi meč u SAD-u, a mediji navode da će gotovo sigurno doći do uzvratnog dvoboja. Ruiz je postao prvi Meksikanac u povijesti s naslovom prvaka u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo