POJAVILA SE SNIMKA JEDNE OD PRVIH KHABIBOVIH BORBI: / Uništio je suparnika ilegalnim udarcima, pogledajte kako se borio dok se to smjelo raditi

Image
Foto: Screenshot

Jedan je od najboljih MMA boraca svijeta uskoro opet ulazi u oktagon

4.2.2020.
10:41
Screenshot
VOYO logo

UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov prošao je težak put do statusa kojeg danas uživa u MMA svijetu. Njegov otac Abdulmanap Nurmagomedov otkrio je još prije nekoliko godina kako je devetogodišnji Khabib prve hrvačke zahvate vježbao s medvjedom.

Za sve one koji mu nisu vjerovali objavio je i video snimku. Surovi treninzi dali su rezultate i Khabib je danas na omjeru od 28 pobjeda bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dagestanac se trenutačno priprema za veliki okršaj i novu obranu naslova protiv Tonyja Fergusona. To će mu biti najveći izazov u doasdašnjoj karijeri, a meč je na rasporedu 18. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što Fergusonu sigurno može biti drago je to što su u UFC-ju zabranjeni udarci glavom. Naime, ovih dana društvenim mrežama kruži snimka Khabibove borbe u Rusiji iz vremena klada su tamo udarci glavom bili dozvoljeni. Zaista izgledaju brutalno u što se i sami možete uvjeriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike