PRIZNANJE ZA HOSTA: / K-1 majstor ušao u legendu u - Splitu

Image
Foto: AFP

Nizozemac Ernesto Hoost promoviran je za ambasadora splitske Kuće slave-Atrium Hall of Fame borilačkih sportova i djelatnika povezanih s tim sportovima na svečanosti u nedjelju.

24.8.2015.
7:00
AFP
Play logo

Hoost je za vrijeme aktivne sportske karijere četiri puta osvojio K-1 turnir, a prošle je godine primljen u splitsku Kuću slave borilačkih sportova. Organizator ove manifestacije Hrvoje Znaor za Hoosta je na svečanosti rekao da je jedan od najvećih sportaša u borilačkim sportovim svih vremena.

"Čast nam je što će Hoost kao ambasador promovirati splitsku Kuću slave borilačkih sportova diljem svijeta i to će pridonijeti našoj novoj afirmaciji", rekao je Znaor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Kuća slave borilačkih sportova u Splitu utemeljena je 2012. na poticaj Hrvoja Znaora i od tada se svake godine organizira ceremonija na kojoj se u tu kuću primaju novi članovi, odnosno počasnici, a sjedište Kuće je u splitskom juitsu klubu Uragan.

Na ceremoniji u nedjelju primljeno je novih 13 počasnika u splitsku Kuće slave - Jerome Le Banner (Francuska), Dževad Poturak (BiH), Kevin Pell (Engleska), Slaven Planinić (BiH), Paul Master Tang (Italija), Stevo Mentus (Hrvatska), Jose Luis Montes (Španjolska), Rusel Mahmedov (Azerbejdžan) Zilhad Mahmuljin (Hrvatska), Srđan Ratković (Srbija), Ivan Gluhak (Hrvatska) Tselestin Tsyhktsinskiy (Rusija) i Vitor Lagarto (Portugal).

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo