PREOKRET KOJI GOTOVO NITKO NIJE OČEKIVAO: / Tyson će u ring protiv jednog od najvećih boksača svih vremena. Poznat je i datum meča

Image
Foto: Profimedia

Novi meč trebao bi se održati na stadionu Hard Rock stadionu, 29. svibnja ove godine, a predviđa se da će gledanost biti golema

24.3.2021.
9:41
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je koncem prošle godine, legendarni Mike Tyson, odboksao sjajan egzibicijski meč protiv Roya Jonesa Juniora, počelo se spekulirati o mogućem trećem meču protiv Evandera Holyfielda.

Obojica su, usprkos godinama, u vrlo dobroj tjelesnoj formi i Tyson je najavio kako će boksati nekoliko mečeva, pa se javnost podosta uzbudila oko mogućeg novog meča. Iako su iz Holyfieldova kuta isprva rekli kako od meča neće biti ništa, Tyson je sada otkrio kako će se meč održati i već se zna i datum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo želim da svi znaju, borba između mene i Holyfielda i dalje traje. On je skroman čovjek, znam to. I on je Božji čovjek, ali i ja sam Božji čovjek. I slušajte, bit ću uspješan 29. svibnja", poručio je Tyson putem Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će biti treći meč između Tysona i Holyfielda. Holyfield je slavio u prvom meču 1996. godine, a godinu dana kasnije dogodio se onaj čuveni trenutak Tysonova ludila kada je Holyfieldu odgrizao komad uha i zaradio diskvalifikaciju.

Novi meč trebao bi se održati na stadionu Hard Rock stadionu, 29. svibnja ove godine, a predviđa se da će gledanost biti golema, pa će samim time biti i zarada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo