POZNAT SLJEDEĆI HRGOVIĆEV PROTIVNIK: / Zadnju borbu dobio nokautom, ima brutalan omjer, ali Filip se ne boji - 'Ja imam svoj cilj'

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o 31-godišnjem Amerikancu kojemu će ovo biti prva borba nakon rujna kada je nokautirao Marteza Williamsona

10.3.2020.
7:48
Profimedia
VOYO logo

Poznato je s kim će se najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović boriti u sljedećem meču. Matchroom Boxing je to otkrio na svojim službenim stranicama, a Hrgović će 17. travnja zakoračiti u ring u Oxon Hillu protiv Jerryja Forresta. Riječ je o 31-godišnjem Amerikancu kojemu će ovo biti prva borba nakon rujna kada je nokautirao Marteza Williamsona.

Forrest je iskusan borac i ima brutalan omjer od 26 pobjeda u 29 mečeva, od toga je 20 dobio nokautom, ljevak je, što je uvijek neugodno, ali Hrgovića to ne zabrinjava previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se povratku u ring. Imam dobre uspomene od prošle borbe u Oxon Hillu. Tamo sam debitirao protiv Gregoryja Corbina i nokautirao ga u prvoj rundi. Naporno treniram kako bih fanovima dao uzbudljivu predstavu 17. travnja. Jerry Forrest je dobar boksač, no uvjeren sam da ću ga pobijediti", rekao je Hrgović za službenu stranicu Matchroom Boxinga.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

08.09.2018., Zagreb - Fight night Zagreb, borba za WBC internacionalni pojas u teskoj kategoriji na 12 rundi: Filip Hrgovic (CRO) – Amir Mansour (USA). Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Dolazim po pojaseve'

Naglasio je kako je prošla godina bila sjajna, ali da je njegov cilj jasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"2019. je bila odlična godina za mene. Borio sam se u SAD-u, Meksiku i Saudijskoj Arabiji te ostvario tri pobjede nokautom. Ova godina će biti još bolja. Moj cilj je postati svjetski prvak i sada se približavam tom cilju, dolazim po pojaseve", završio je Hrgović.

Hrgovićev promotor, Nisse Sauerland, uvjeren je da će Filip nastaviti u ovoj godini s pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip je u fantastičnoj formi i spreman započeti boksačku 2020. u stilu. Prošli put se američkim fanovima predstavio eksplozivnim nokautom u prvoj rundi i sada možete očekivati slično. Svaki put kada Filip uđe u ring, uzbuđenje je garantirano. Samo je pitanje vremena kada će se boriti za svjetske titule", rekao je Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo