NEVJEROJATNA POGREŠKA: / Postoji sudac koji je gori čak i od Pejina i dolazi iz boksa! Za njega govore da je najgori svih vremena

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Je li ovo najgori boksački sudac ikad ili je korumpirana mašinerija pokazala svoje lice u ovom plemenitom sportu?

20.2.2018.
10:39
Screenshot
VOYO logo

Nevjerojatna pogreška suca viđena je u jednom boksačkom meču, koji se našao u središtu zanimanja, ne samo meksičke javnosti (meč je bio održan u sklopu Box Azteca Fight Night 2017. godine, ali o njemu se ponovno raspravlja na društvenim mrežama), već općenito boksačke...

SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK RADO BI UŠAO U RING PROTIV MIOČIĆA: ‘Zašto ne, pa ovo je kontaktni sport’

Naime, jedan je sudac (teško ga je uopće i nazvati sucem zbog odluke koju je donio) prekinuo je meč u prvoj rundi nakon što poraženi boksač, pazite sad ovo, nije primio niti jedan udarac. Kako se to dogodilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikome nije jasno. Ali, na snimci koja je osvanula na internetu jasno se vidi kako je poraženi boksač napravio čitav niz sjajnih eskivaža, ali "slijepi sudac koji treba biti otpušten i kojem nije mjesto u boksu", kako je borilački site Fightworld.net napisao u svom tekstu, na čuđenje sviju, a najviše poraženog boksača, prekinuo je borbu.

Naravno, postavlja se pitanje je li ovaj sudac najgori boksački sudac ikad? Špekulira se o tome kako je ponovno na vidjelo izašla korumpiranost koja vlada u boksu. O tome piše site Theherdnow.com i u svojem tekstu navodi kako je "boks kao sport oduvijek bio izložen optužbama da je itekako podložan korupciji, a meksički boks nakon ovog i neće baš imati argumenata koje bi išle u korist tvrdnjama da korupcije u bosku - nema".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedenu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo