POSLJEDNJI CAR PAO NAKON PRVOG UDARCA: / Bader uništio MMA legendu za 35 sekundi, pogledajte tu razornu moć lijeve ruke

Image
Foto: Screenshot

Ruska borilačka ikona bila je poražena vrlo brzo

27.1.2019.
8:13
Screenshot
VOYO logo

Samo jedan dobro odmjereni udarac bio je dovoljan Ryanu Baderu da u carstvo snova pošalje MMA legendu, nekoć moćnog ruskog borca Fjodora Jemeljanenka, a time i osvoji svoju drugu titulu u Bellatoru.

Brz završetak

Bellatorov naslov svjetskog prvaka teške kategorije Bader (27-5) je oko struka mogao početi stavljati već nakon 35 sekundi borbe jer upravo je toliko veliki Fjodor trajao u ovom meču. Udarcem lijeve ruke Bader je srušio Posljednjeg cara, stigao mu još uputiti pokoji udarac dok je ovaj nemoćno ležao, a onda i krenuti u slavlje koje je zaslužio daleko kraćim radom no što se to očekivalo u najiščekivanijoj borbi večeri eventa Bellator 214.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruska borilačka ikona bila je završena u ovom meču jednim udarcem i sudac borbe Mike Beltran nije mogao napraviti ništa drugo nego brzo ju okončati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki prvak

Inače, Bader je među teškaše ušao kao prvak poluteške kategorije. Prvi je prvak Bellatora u dvije težinske kategorije i neporaženom u toj organizaciji kojoj se priključio 2017. nakon što u UFC-u u kojem je od 2008. do 2016. godine ostvario omjer 15-5 nikad nije dobio priliku za naslov. U Bellatoru je na savršenih 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo