FIGHT OF NATIONS™ /

Na putu do pobjede posljednji dvojac bit će od velike pomoći Nitru i Psihi: Znaju pobjeđivati

Image
Foto: RTL

Borilački spektakl sve je bliže, a možete ga pratiti na platformi Voyo

20.7.2024.
9:00
RTL
VOYO logo

Novi spektakularni reality show Fight of Nations™ : Put do pobjede stiže na platformu Voyo, a prva epizoda bit će dostupna 27. srpnja.

U sedam epizoda ispunjenih akcijom i uzbuđenjem moći ćete uživati u vrhunskim borbama, zahtjevnim izazovima te emotivnim trenucima mladih boraca sna koje svakodnevno nailaze. Kao što je već najavljeno, osam boraca podijeljeno je u dva tima po četiri koje će trenirati dva velikana MMA iz Hrvatske i Srbije - Filip Nitro Pejić i Vaso Psiho Bakočević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja dva borca koja će se naći u emisiji su Petar Mujkanović i Uroš Mitić.

Petar Mujkanović rođen je u Zagrebu te ima 21 godinu. Za sad je upisao samo jednu borbu u kojoj je i slavio protiv Mateja Matoševića. Tvrdi da je utjelovljenje ovog sporta, a svoju tezu moći će potvrditi vrlo skoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo

S druge strane, rođen u Beču, a podrijetlom iz Srbije je Uroš Mitić koji kao konkurent dolazi s odličnim rezultatima. U svojih šest borbi broji pet pobjeda, a jedini poraz nanio mu je Gianni Damore.

Image
Foto: Promo

Fight of Nations™: Put do pobjede

U uzbudljivom putovanju u svijet MMA-a, dva tima po četiri mlada borca iz Hrvatske i Srbije žive zajedno pod istim krovom. Predvodit će ih i pripremati dva slavna MMA borca Filip Nitro Pejić i Vaso Psiho Bakočević. Pobjednički tim dobit će nagradu od 10.000 eura, a najbolji borac će zaraditi ugovor s FNC-om.

Svakodnevni život boraca pun je treninga, grupnih izazova, međusobnih sukoba, a u svakoj epizodi dogodi se po jedan žestoki meč između jednog hrvatskog i jednog srpskog borca.

Reality show 'Fight of Nations™: Put do pobjede' od 27. srpnja gledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo