PONAJBOLJI UFC-OV TEŠKAŠ PODIVLJAO NAKON MIOČIĆEVE OBJAVE: / 'Prestanite više to raditi'!

Image
Foto: AFP

Njemu cijela ta situacija i odugovlačenje silno ide na živce pa ne čudi previše što je podosta burno reagirao na Miočićevu objavu

8.6.2020.
15:17
AFP
VOYO logo

Trenutni prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić objavio je na svojim društvenim mrežama da se vraća u kavez. “Došlo je i to vrijeme. Tko je spreman”, pitao je Miočić na svojim društvenim mrežama uz priloženu sliku svojeg izlaska iz svlačionice prema kavezu. Dakako, time ja najavio svoj povratak u kavez nakon gotovo godinu dana, a zna se i s kim će se boriti.

Iako se još ne zna točno kada, ali nagađa se koncem kolovoza, Miočić bi trebao u kavez po treći put za redom s bivšim prvakom i tipom koji ga je prebio kao nitko u životu, Danielom Cormierom. Nakon što mu je Cormier brutalnim nokautom uzeo pojas, Stipe se prošloga ljeta vratio i uzvratio istom mjerom, a svijet borbe sada čeka potvrdu o tome tko je najbolji teškaš današnjice pa možda i svih vremena u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prestanite više'

Spreman je i Cormier i čini se da je podosta gladan. Naime, nedugo nakon što je Miočić objavio da se vraća u kavez, javio se i Cormier i to s porukom – “Gotov si”!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve to iz prikrajka promatra prema mnogima najbolji teškaš UFC-a, Francis Ngannou. Njemu cijela ta situacija i odugovlačenje silno ide na živce pa ne čudi previše što je podosta burno reagirao na Miočićevu objavu.

"Prošlo je gotovo godinu dana. Prestanite se više boriti po društvenim mrežama, potpišite ugovor i nastavimo sa svime", napisao je Ngannou koji samog sebe naziva neokrunjenim prvakom. Ngannou je trenutno bez borbe nakon što je ekspresno nokautirao Jairzinha prije nekoliko tjedana. Trebao je u kavez s Jonom Jonesom, ali to se na kraju neće dogoditi i čini se da će Ngannou morati čekati na meč Miočića i Cormiera kako bi dobio priliku za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike