POJAVIO SE VIDEO KOJI PRIKAZUJE DOSAD NEPOZNATE DETALJE: / Evo kakva je bila sučeva uloga u dvoboju Furyja i Wildera

Image
Foto: Screenshot

Svakim danom u javnost dolazi sve više novih informacija vezanih za veliki okršaj

8.12.2018.
14:14
Screenshot
VOYO logo

O borbi Tysona Furyja i Deontaya Wildera još će se jako dugo pričati… ‘Kralj Cigana’ i ‘Brončani bombarder’ oduševili su fanove i napravili sjajnu podlogu za revanš koji bi mogli vrlo lako gledati nakon što su 2. prosinca u Los Angelesu odradili meč koji su suci bodovali kao neodlučen.

Veliki teškaški okršaj je i tjedan dana nakon održavanja vruća tema, a sada smo konačno dobili fenomenalan video u produkciji BT Sporta koji nam pokazuje kako su neke izgledale stvari iza kulisa. Što su sve borci prolazili u trenucima uoči izlaska u ring, kakve su upute dobivali tijekom meča, kao i brojne reakcije za vrijeme i nakon borbe… Sve je to samo dio 25-minutnog videa koji morate pogledati. piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio upute

S obzirom na to kako je borba završila, pritom aludirajući na teški nokdaun iz kojeg se Fury vratio na noge, bilo je posebno zanimljivo za poslušati kako je tekao razgovor Britanca i suca Jacka Reissa o proceduri koja će uslijediti ako se netko nađe u teškoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvarno mi je svejedno tko će pobijediti, ali ja se brinem o Tysonu Furyju. Ti si moja briga i moram znati da si dobro u svakom trenutku. Ne mogu to pretpostavljati, već mi ti to moraš dokazati. Ako se nađeš u nevolji, ja ću ti davati naredbe, a ti ih moraš slijediti kako bih znao da čisto razmišljaš…”, dio je razgovora iz svlačionice uoči početka meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo